Het dagboek van Melissa Kampers – 6 oktober 2021

6 oktober 2021

Vandaag was de dag van het vonnis. De uitspraak van het kort geding tussen Bart Maes en de Staat der Nederlanden om de corona pas af te schaffen. De uitslag was voorspelbaar, uiteraard in het voordeel van de Staat. Het enige recht dat nog gesproken wordt is het recht praten van alles wat krom is. 

Rechters in Nederland oordelen niet over de glijdende schaal waarmee onze vrijheden beperkt worden en grondrechten schijnen ondergeschikt te zijn aan de OMT adviezen. Adviezen gebaseerd op modellen die nooit uitkomen. Je krijgt met modellen altijd eruit wat je erin stopt en welke data dat is daar word heel geheimzinnig over gedaan. Garbage in is garbage out. Dit heeft niets meer met wetenschap te maken. Ik heb geen enkel peer reviewed paper gezien dat aantoont dat de acute virus dreiging dermate ernstig is dat het drastische inperking van vrijheden en grondrechten rechtvaardigt en als dat wel het geval was geweest waarom is de noodtoestand nooit uitgeroepen? Aan de andere kant, wie heeft er nog een noodtoestand nodig als je een spoedwet hebt die je elke drie maanden kunt verlengen. Prachtig toch zo’n machtigingswet waarmee je als staat oppermachtig wordt? Wie is er eigenlijk werkelijk verantwoordelijk voor alle ellende in Nederland? Het demissionair kabinet volgt de adviezen van het OMT en het OMT zegt alleen maar te adviseren. Ze wijzen naar elkaar en wij kijken ernaar. 

De OMT adviezen zijn heilig verklaard maar wat als jij naar de dokter gaat en hij zegt dat beide benen geamputeerd moeten worden op basis van een model dan vraag je toch ook om argumenten en bewijzen en als je het niet vertrouwd dan doe je een beroep op een second opinion en dat is je goed recht. Waar is de second opinion voor OMT adviezen die mij discrimineren en mijn vrijheden inperken? Die second opinion is er in de vorm van duizenden wetenschappers en experts over de hele wereld. Zij worden alleen niet uitgenodigd om aan tafel te zitten bij Jinek tenzij het is om ze belachelijk te maken. Er zitten Nobelprijswinnaars tussen en zij worden door censuur de mond gesnoerd. Kortom, een second opinion is onmogelijk gemaakt.

Terwijl de rechter in Nederland de corona pas niet ziet als een schending van onze grondrechten en haar vonnis deels een kopie paste is van die onzinnige OMT adviezen lopen ze in het buitenland al een maand voorop.

Steeds meer ongevaccineerden worden ontslagen en vervangen door gevaccineerden en steeds meer vacatures vereisen dat je bent gevaccineerd. Dit is uitsluiting in zijn meest extreme vorm. Weet je wanneer wij dit voor het laatst zagen? In de 2e wereldoorlog bij de Joden. Er is niet voor niets een reden waarom vergelijken taboe is. Het komt omdat het te dicht bij de waarheid komt en de waarheid kan niet getolereerd worden. Natuurlijk gaat geen enkele vergelijking op maar de overeenkomsten zijn onmiskenbaar. 

Die toestanden gaan ook in Nederland gebeuren want welke rechter gaat in ons land nog echt recht spreken, niemand toch? De kamer zou er moeten zijn om te toetsen aan de grondwet maar zij zijn vrijwel allemaal lid van het partij kartel en heulen samen met het kabinet om de World Economic Forum visie van de toekomst ten uitvoer te brengen. Tirannie vermomd met buzzwoorden als duurzaamheid en inclusiviteit. Het enige wat ze nu nog nodig hebben voor nieuwe draconische maatregelen en nog meer uitsluiting zijn volle IC’s en met zoveel mensen die nu rondlopen met een verzwakt immuunsysteem is het een kwestie van tijd. De winter gaat lang en zwaar worden en met een aankomende energieschaarste zullen steeds meer mensen letterlijk in de kou zitten. 

In Israël zijn ze zelfs al een agendapunt of twee verder. De minister president roept op tot burgeroorlog tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden.

Ik zag vandaag een mainstream media poll over “ongevaccineerden wel of niet niet welkom op mijn verjaardag” maar ook de retoriek van met name Hugo de Jonge en Jan Paternotte wijst richting dezelfde sentiment van mensen tegen elkaar willen opzetten om zo het doel te bereiken. 

Wat is er eigenlijk gebeurt met “heb uw naaste lief als uzelf”? Ik ben niet gelovig maar ik geloof heilig in de gouden regels die liefde, vrijheid en verbinding stimuleren.

Echte leiders zetten een volk niet tegen elkaar op. Echte leiders gebruiken geen dwang en misleiding als middelen om hun zin te krijgen. Dit gaat niet om de volksgezondheid want alleen het uitsluiten van mensen en verdeeldheid creëren kost ons meer levensjaren dan heel corona. Dan heb ik het niet eens gehad over de reeds geleden schade door de vaccins en de andere disproportionele maatregelen.

We worden letterlijk bedreigd door een demissionair kabinet die uitspraken doen als “wij gaan uw zaak sluiten” als je niet braaf gehoorzaamd aan het medeplichtig zijn tot uitsluiten van ongevaccineerden.

Ik zag dit vorig jaar al aankomen. Het is zo duidelijk maar zoveel mensen zijn totaal gehersenspoeld en dus blind voor deze waarheid. Zo konden uiteindelijk miljoenen Joden worden uitgeroeid, onder toeziend oog van hun medemens. Angst zal hierbij natuurlijk ook een grote rol gespeeld hebben en ik zie angst nu ook in de ogen van mensen met hun mondkapjes op. 

De Joodse buren aangeven bij de nazi’s was de wet net als dat het uitsluiten van ongevaccineerden nu wet is geworden. Wetten zijn geen moreel kompas die je dient te volgen. Zelf nadenken blijf vereist en leven vanuit je eigen integriteit. Je bent verantwoordelijk voor jezelf, zelfs voor wat je denkt dus laat het onberispelijke gedachtes zijn van liefde. 

Israël loopt een paar maanden voorop met Nederland maar wij gaan in een extreem rap tempo die kant op waarbij de samenleving steeds meer een tweedeling op basis van vaccinatiestatus dreigt te worden.

Er is alleen een verschil met de 2e wereldoorlog. Ik denk niet dat het de ongevaccineerde en uitgesloten mensen zijn die het slachtoffer zijn. De mensen die zich laten knevelen door QR codes en laten chanteren om nog meer spuiten vol gif te nemen in ruil voor een groen vinkje. 

Het zijn straks de ongevaccineerden die noodgedwongen een parallelle samenleving zullen realiseren en ik geloof dat gevaccineerden straks de vluchtelingen zijn op zoek naar liefde en vrijheid in een harteloze wereld en dan wil ik ze kunnen geruststellen vanuit mijn hart dat iedereen bij ons welkom blijft die vanuit liefde en vrijheid wil even en dat is ongeacht je vaccinatie status status of wat dan ook. Dit is inclusiviteit. 

Dit is nu wat het werkelijk betekent om van 3D naar 5D te gaan. Door verketterd en uitgesloten te worden en dan niet de slachtofferrol aan te nemen maar op te staan als liefdevol wezen van het licht die anderen met open armen ontvangt. Dat is nu onvoorwaardelijke liefde en daarom kan een bewustzijnsverruimende revolutie alleen plaatsvinden als deze vreedzaam is.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel even de emotie van teleurstelling voelde na het vonnis maar ik realiseer mij ook dat rechters onze wereld niet gaan redden. Wij, de mensen kunnen het verschil maken door bewust te worden en vanuit kracht en liefde te gaan leven. Ik weet zeker dat dit mogelijk is.

Pin It on Pinterest