De Grote Reset: Nederland als Proeftuin voor Wereldwijde Controle

Nederland is een in en in duivels en kwaadaardig land geworden. Ground Zero voor de Great Reset en de Marxistische agenda.

We worden bestolen en bespuugd door onze eigen overheid. Het aankaarten van deze kwesties resulteert in gaslighting, waarbij je als een potentiële anti-institutionele terrorist wordt bestempeld of beschuldigd wordt van het ontkennen van de Holocaust. Zelfs wanneer je opkomt voor je fundamentele vrijheden en mensenrechten, word je afgedaan als een wappie of complotgekkie door de mainstream media.

De vernietiging van de middenklasse en de groeiende kloof tussen arm en rijk zetten onze democratie onder enorme druk.

Terwijl de overheid steeds groter en machtiger wordt, zijn de volksvertegenwoordigers verworden tot veredelde cheerleaders voor het partijkartel.

Nederlanders worden tegen elkaar opgezet onder het mom van woke, racisme, deugen en inclusie. Ondertussen worden kleine bedrijven geteisterd door grote machtige corporaties met hoge ESG-scores en hun SDG-doelen.

Eigendommen worden afgepakt, boeren worden onteigend en immigranten stromen ons land binnen.

“You will own nothing and be happy.”

World Economic Forum

Het geweld neemt toe, Nederlanders voelen zich onveilig en verliezen hun toekomstperspectief. Op scholen worden onze kinderen blootgesteld aan woke ideologieën en linkse propaganda.

Steeds meer Nederlanders willen vluchten, weg van deze radicaal-linkse hel die in ons land is gecreëerd. Maar waarheen en waarvan? Emigreren kost geld, en de prijzen voor vrijwel alles in ons land blijven stijgen.

We zien onze spaargelden en pensioenen verdampen.

Emigreren is niet voor iedereen een optie, maar ook ik denk er steeds vaker aan. Het is een back-up plan om me te onttrekken aan de totalitaire fuik waar we in zijn beland. Weg uit de grote steden, weg van de invloeden van globalisten en hun allesverslindende agenda. Weg van de dwang en de digitale gevangenis van CBDC’s, staatssurveillance en censuur.

Ons prachtige Nederland is volledig kapotgemaakt, en het breekt mijn hart. Desondanks zal ik blijven strijden voor mezelf, mijn dierbaren en alle andere kostbare mensen die het doelwit zijn van deze Marxistische zwijnen en die zich hiertegen verzetten. We vechten voor vrijheid, zelfactualisatie, soevereiniteit en geluk.

Elke dag opnieuw. We mogen het niet volledig laten ontsporen. We moeten ons laten gelden in deze clowneske wereld, zodat we een licht kunnen zijn in de duisternis en een stem van rede in een kakofonie van krankzinnig geschreeuw.

Pin It on Pinterest