Het dagboek van Melissa Kampers – 7 oktober 2021

7 oktober 2021

Even over die hele discussie of de corona pas nu wel uitsluiting en discriminatie is of niet. Ik heb daar wel een mening over namelijk. Het valt mij op dat de personen die een uitgesproken negatieve en afkeurende mening hebben over de ongevaccineerden dat zij het hardst ontkennen dat er sprake zou zijn van discriminatie of uitsluiting van een bevolkingsgroep. Ze verkopen hun eigen product waarmee ze hun eigen doelen willen afvinken, uiteraard zullen ze het ontkennen. Het is toch merkwaardig dat zij die uitsluiten en discrimineren denken in de positie te verkeren om te bepalen wat daar dan onder valt. Het lijkt mij eerder dat de miljoenen mensen die nu uitgesloten en gediscrimineerd worden en deze pijn ervaren er ook iets over te zeggen hebben. 

Een argument dat veel gebruikt wordt is dat je toch gewoon kunt testen? Gewoon even een testje laten doen waarom doe je er moeilijk over. Gewoon even een invasieve medische handeling laten verrichten met een staaf diep je neus in porren terwijl je geen symptomen hebt. Er zijn hele discussies geweest over de asymptomatische overdracht van het virus maar er is geen bewijs aangedragen die werkelijk aantoont dat hier sprake van is. Iets dat demissionair minister president Mark Rutte zelf ook al eens benadrukte tijdens een persconferentie toen een journalist hem de vraag stelde of hij zich al eens had laten testen. Het antwoord was overtuigend nee want je laten testen als je geen symptomen hebt is zinloos en zo is ook de corona pas een zinloze maar zeer schadelijke aangelegenheid. Vergis je niet, de polarisatie in onze samenleving waarvan Hugo de Jonge stellig ontkent dat er sprake van is richt enorm veel schade aan. Wat ons wel nader tot elkaar brengt en in die zin heeft hij deels gelijk is onze collectieve afgunst tegen deze apartheid pas maar helaas is er ook nog een aanzienlijke groep die zijn/haar schouders ophaalt en het allemaal wel prima vindt dat je tegenwoordig moet bewijzen dat je gezond bent om ergens aan te mogen deelnemen. Dit is de glijdende schaal waar men het over heeft waarbij de Staat zoveel macht en controle krijgt dat het fenomeen macht maakt corrupt en absolute macht maakt absoluut corrupt in werking gaat treden. 

Nog iets anders over dat testen als ik gewoon even mezelf neem als voorbeeld. Ik kan niet meer spontaan ergens naar binnen om een hapje te eten. Ik moet eerst met het openbaar vervoer drie kwartier reizen om bij de dichtstbijzijnde teststraat te komen, dan moet in een invasieve medische behandeling ondergaan en dan wachten tot de uitslag in mijn corona app verwerkt is. Dan heb ik 24 uur de tijd om mijn ding te doen en daarna moet het hele proces herhaald worden. Als de teststraat gesloten is dan moet ik met de trein naar Zoetermeer, dan is de lol er al helemaal van af. Dan is er nog de principiële kwestie dat ik niet wens mee te werken aan een QR samenleving die onze vrijheden inperkt, mensen dwingt tot het schenden van grondrechten en partijen te veel macht geeft om daar verder misbruik van te maken. Technologie kan heel mooi zijn maar in de verkeerde handen zal het ons ongekende tirannie geven. Als dat niet genoeg argument voor je is dan is er nog de kwestie testen zonder symptomen. Er gaan nu al media berichten rond dat het aantal positieve gevallen snel oplopen. Dit is niet zo raar als je mensen dwingt te testen of vaccineren om deel te mogen nemen aan de samenleving maar wat ik niet snap en graag wil weten is wie zich laten testen en positief bevonden wordt. De ongevaccineerden die zullen niet snel testen dus over welke doelgroep hebben wij het dan? De volledig gevaccineerden kunnen het ook niet zijn dus dan moeten het mensen zijn die nog twijfelen, zich laten overhalen of nog niet volledig gevaccineerd zijn. 

https://www.youtube.com/watch?v=Oh3jRKeplBA

Dan is er nog zoiets als gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid. Als jij je niet lekker voelt en je hebt koorts en griepachtige verschijnselen dan blijf je lekker thuis om uit te zieken. Dan ga je niet uit eten of naar de bios. We hebben dus geen corona pas nodig. 

De media doet natuurlijk ook een duit in het zakje en bepaald in grote lijnen het narratief en publieke opinie. In het geval corona pas heeft de rechter een uitspraak gedaan in het voordeel van de Staat en dus trekt men de conclusie dat de corona pas daarmee rechtmatig en juist is en een dialoog over de werkelijke rechtmatigheid wordt zo meteen onmogelijk gemaakt want stel je nou eens voor dat je hier in het oh zo vrije Nederland je kritisch uitlaat over uitspraken en rechters, dan kan je erop zitten wachten, net zoals Huig Plug dat je een uitnodiging krijgt om je te komen melden om verantwoordelijkheid af te leggen voor wat zij smaad en laster noemen. 

Huig Plug, de klokkenluider van Justitie. Oud gevangenisbewaarder van Scheveningen. Ik ben bekend met dat wereldje want ik ben zelf ook gevangenisbewaarder geweest maar dan in Zoetermeer. Ik ken het cultuurtje en weet van de politieke invloeden en merkwaardige toestanden in de top van directie en bestuur. Ik weet dat het een bijzonder soort mens vergt om je tegen zo’n machtige club te verzetten en op te komen voor de misstanden die je constateert. Je vecht tegen mensen die je leven kunnen verwoesten, zoveel macht hebben ze.

Zo was vandaag de rechtszaak waarin Huig Plug zich moest verantwoorden voor smaad en laster tegen een rechter. Een complex verhaal van kindermishandeling en seksueel misbruik door machtige personen binnen Justitie. Een gevoelig onderwerp waar ik zelf te weinig verstand van heb maar ik ben niet naïef. Ik heb kinderverkrachters en moordenaars gesproken in mijn tijd als bewaarder, ik weet hoe ze denken, wie ze zijn en hoe dat gaat. Het is een deel van de mensheid waar je liever nooit mee geconfronteerd wil worden, zo duister en afschuwelijk is het maar wij mogen niet wegkijken en machtige mensen mogen er niet mee wegkomen. 

https://www.youtube.com/watch?v=68qKlN5hSZY

Nu probeerde de rechter plotseling Huig Plug de mond te snoeren door de zitting plotseling onder andere voorwaarden dan afgesproken te laten plaatsvinden. Besloten in plaats van publiekelijk. Huig ging daar uiteraard niet mee akkoord en zo ontstaat er een nieuwe situatie waarbij hij nu uit verdediging de volledige beerput opentrekt en zijn informatie in openbaarheid brengt. Ik had er eerlijk gezegd geen besef van hoe corrupt Nederland eigenlijk daadwerkelijk is en hoe meer informatie er vrijkomt hoe misselijker ik ervan word. Bestaat er überhaupt nog zoiets als een democratische rechtsstaat in Nederland? Ik betwijfel het maar wat ik wel weet is dat wij op een keerpunt staan in de geschiedenis waarbij de waarheid niet meer geheim gehouden kan worden. Steeds meer mensen zijn actief op zoek naar de waarheid en staan op om te vechten voor onze vrijheid en rechten. Een noodzakelijke ontwikkeling om de mensheid te behoeden van een duister tijdperk. Mensen zoals Huig Plug die hun nek uitsteken zijn daarbij hard nodig en wij als volk doen er goed aan om deze mensen te koesteren.

Pin It on Pinterest