Het dagboek van Melissa Kampers – 4 en 5 oktober 2021

4 en 5 oktober 2021

De afgelopen dagen waren voor mijn gevoel onrustig verlopen. Ik voel dat er een storm op komst is, een keerpunt en mensen pikken dat op.

Even over de mainstream media, wat vallen ze wederom door de mand. Als er enige twijfel was dan is deze nu verdwenen. Wat een misselijkmakend wereldje is de media toch eigenlijk. De kranten stonden er vol van, niet van de duizenden demonstranten die tegen de corona pas zijn maar van de galg die door een persoon was meegenomen. De journalisten van de mainstream media hadden hun oordeel al klaar. Dit was een regelrechte doodsbedreiging richting Hugo de Jonge. Het ging dus niet meer over de corona pas maar wederom werd dit een truc om de mensen die tegen de corona pas zijn te framen als extreem rechts of geradicaliseerde en gewelddadige personen. 

Zelfs politici spraken er schande van. Walgelijk vinden ze het maar we weten zo langzamerhand wel dat het allemaal acteurs zijn, toneelspelers. Het was dan ook heerlijk dat het de alternatieve media was die wel echte journalistiek beoefenen. De man van de galg werd namelijk geïnterviewd door Ongehoord Nederland en gaf zijn interpretatie van de meegenomen galg en dat is dat wij als volk in die strop hangen en op het punt staan gehangen te worden. Het had dus helemaal niets te maken met doodsbedreigingen richting Hugo de Jonge en zo zijn we weer eens getuige van welke partijen er werkelijk fake news verspreiden. Ik had persoonlijk niet gekozen voor het meenemen van een galg maar in een democratie had het geen punt geweest maar wij leven niet meer in een democratie en ik krijg steeds meer de indruk dat het altijd maar schijn was, een toneelspel. 

Dan is er nog het gevalletje “storing” bij Facebook, Whatsapp en Instagram. Urenlang waren de platforms offline maar de timing is verdacht net als de mediaberichtgeving eromheen. Zo’n professioneel bedrijf dat een “foutje” maakt waardoor alles urenlang eruit ligt op hetzelfde moment dat een klokkenluider van Facebook naar buiten komt. Dan is er nog het gevalletje Klaus Schwab en zijn nieuwe pandemie, de cyberattacks waar wij ons tegen moeten beschermen. Ik zie het nog gebeuren dat we straks een QR-code nodig hebben om op internet te kunnen komen, ben jij een verspreider van de waarheid oftewel fake news in de ogen van het totalitaire regime dan kom je wellicht straks niet eens meer het internet op. Dit mag niet gebeuren want zo’n toekomst is levensgevaarlijk. Je ziet het nu al met de massale censuur op social media. Elk tegengeluid, elk kritisch bericht over beleid, vrijheid, mensenrechten of vaccins krijgt te maken met censuur. Ik heb zelf ook te maken met deze censuur en ben al meerdere malen gebanned op Facebook. 

Dat zet mij aan het denken. Wij houden deze machtige en corrupte instanties zelf in stand door als een stel junkies gebruik te blijven maken van hun platforms terwijl er eigenlijk geen waarheid meer gedeeld kan worden. Je kan natuurlijk op je vingers natellen dat als jouw berichten verwijderd worden dat hetzelfde van toepassing is voor alle andere gebruikers. Je krijgt dus alleen nog maar te lezen wat Facebook toelaat en zo worden wij zelf ook slachtoffer van constante manipulatie. Wij moeten investeren in alternatieve platforms net zoals wij nu alternatieve media hebben. 

Ondertussen in de politiek gaat het toneelspel vrolijk door. Straks zitten wij met dezelfde mensen en partijen opgezadeld die verantwoordelijk zijn voor deze ellende. Dezelfde idioten als die verantwoordelijk zijn voor de toeslagen affaire en zoveel andere misstanden. Er verandert helemaal niets en daarmee vergroten zij alleen maar hun macht en absolute macht corrumpeert absoluut. Het kabinet heeft zichzelf een rol toegeëigend als dominante ouders en behandelen het volk als kinderen. Dit is een glijdende schaal en richt ontzettend veel schade aan. Waar zijn onze vrijheden en mensenrechten gebleven? Wat mensen nu accepteren was in 2019 ondenkbaar geweest. Een bewijs van gezondheid om ergens naar binnen te mogen? Goedkeuring van uw overheid vereist en als u niet gehoorzaamd dan een rood kruisje. Terwijl steeds meer mensen tegengas geven blijven deze criminelen van de (r)overheid rustig doorgaan met de implementatie van een QR samenleving dat ze carte blanche geeft om ons te onderwerpen aan de meest extreme schendingen van onze mensenrechten.

Waar doen we het eigenlijk voor? Op het moment van schrijven liggen er hooguit tweehonderd mensen op de IC en dan hebben wij met zulke extreme beperkingen te maken. Beperkingen die vooral voelbaar zijn als jij je niet laat spuiten met gif. Ik wil niet weten wat ze gaan verzinnen als er dadelijk achthonderd mensen op de IC liggen. Kan ik dan niet meer werken? Geen toegang meer tot de supermarkten, openbaar vervoer of nog extremer, geen toestemming meer om het huis uit te gaan? Dit is allemaal mogelijk dankzij de spoedwet en de corona pas.

De waarheid is dat vaccinaties niet de weg naar vrijheid is maar de weg naar slavernij. De weg naar nog meer tirannie, een bodemloze put van ellende. Ondertussen zijn er steeds meer meldingen van ernstige vaccinatieschade en doden maar elk geval is een taboe. Deze gevallen op internet delen zorgt direct voor censuur en ziekenhuizen weigeren gewoon om meldingen te registreren bij het Lareb. Het Lareb zelf is ook een onbetrouwbare instantie gebleken want zij nemen de meldingen verzameld door de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie 2020 niet serieus. De registraties die al gedaan worden krijgen nul aandacht in de media en er is geen dialoog mogelijk over de risico’s van vaccinaties en alternatieve medicijnen om kwetsbare mensen te beschermen.

Ik blijf het maar herhalen. Het is overduidelijk geworden dat dit niet om onze gezondheid gaat maar om onze gehoorzaamheid. Zij willen elk mens op aarde hetzelfde laten denken, namelijk dat de overheid heer en meester is en het beter weten. Wij weten echter zelf beter dan dat. Echte leiders stimuleren namelijk vrijheid en zelfstandigheid. Echte leiders zorgen niet voor verdeeldheid maar voor verbinding. Echte leiders houden van hun volk. Zie je dit terug bij een Hugo de Jonge, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Rob Jetten of een Jan Paternotte? Deze mensen zijn psychopaten, narcisten die gaslighting tot een kunst verheven hebben. De manier waarop zij het volk aanspreken is pure mishandeling. Dit zijn geen leiders maar charlatans. 

De gemiddelde mens heeft hersenen maar denkt niet na en heeft bewustzijn maar is zich nergens van bewust. Ze zijn makkelijk te manipuleren en hebben geen eigen gedachten meer. Zij volgen de verkeerde mensen met slechte intenties maar wat als leiders echt stonden voor vrijheid en liefde? Wat als zij mensen met elkaar zouden verbinden en mensen in hun kracht laten staan. Wat als dit soort mensen gevolgd zouden worden, zou de wereld dan niet beter af zijn dan de elitaire kliek waar wij nu mee opgescheept zijn? 

Ik heb nog steeds hoop op een toekomst waar mensen vrij zijn om het juiste te doen en uit te blinken in een liefdevolle omgeving. Voor mij geen QR samenleving met een steeds machtiger wordende overheid die elk aspect van mijn leven bepaald. Ik ga daar niet mee akkoord maar ik visualiseer een andere wereld. Een prachtige wereld van warmte en menselijkheid in harmonie met natuur en elkaar. Dat is waar ik mijn energie in ga steken. Daar vecht ik voor. 

Pin It on Pinterest