De brug van corona naar oorlog

Vandaag verscheen de uitslag van EenVandaag Opiniepanel in mijn mailbox. 

“Kwetsbaren huiverig voor afschaffen coronamaatregelen. Tot tevredenheid van een grote meerderheid gaat het kabinet eind februari vrijwel alle coronaregels schrappen. Maar veel kwetsbare mensen zijn allerminst in jubelstemming. Bijna de helft van hen vindt het te vroeg om dan de regels los te laten.”

Ik wil iets kwijt over deze zogenaamde kwetsbare mensen. Ten eerste zullen de meeste mensen van deze groep ten onrechte denken dat zij tot die groep toebehoren die zich zorgen moeten maken om willekeurige virusinfecties vanwege hun enorm verzwakte immuniteit. We praten hier echter over een hele kleine groep in Nederland waar hele goede maatregelen afgestemd op de wensen en situatie van het individu genomen kunnen worden. 

Mensen hebben geen realistisch beeld van het werkelijke gevaar. Ze schatten dit gevaar irrationeel hoog in en dat hebben we onder andere te danken aan de angst propaganda van de staat, legacy media en leden van het door de overheid gefinancierde RIVM en OMT. 

De beste maatregel om kwetsbare mensen te beschermen blijft simpelweg om thuis uit te zieken wanneer je klachten hebt. Echt veel meer dan dat hoef je niet te doen. Het is dus niet zo dat wanneer alle maatregelen opgeheven zijn vanuit de overheid dat deze kleine groep dan onbeschermd door het leven moeten gaan of zich dag en nacht moeten opsluiten. De harde realiteit is wel dat  deze vaak zeer oude en zieke mensen al het grootste deel van hun laatste tijd op aarde in en uit ziekenhuizen doorbrengen en regelmatig op de afgrond balanceren. Een simpele neusverkoudheid kan voor deze mensen al fataal zijn. Moeten wij onze samenleving gaan afstemmen op deze uitzonderlijke kwetsbare groep in ruil voor de levens van miljarden gezonde mensen? Dit is absolute waanzin en immoreel in elk opzicht. 

De andere vraag ging over Rusland.

“Meerderheid bezorgd om Russische inval. Er dreigt een Russische inval in Oekraïne. De meerderheid (69 procent) vreest voor de positie van Europa als Rusland het land binnenvalt. En iets meer dan de helft maakt zich zorgen voor Nederland.”

69 (mooi getal) procent vreest voor de positie van Europa als Rusland het land binnenvalt en maakt zich zorgen voor Nederland? Waar komt deze ontzettende naïviteit vandaan vraag ik me af. Denken deze mensen ook dat er weapons of mass destruction lagen daar in Irak? 

Het is Europa die de positie van Nederland bedreigt. Onze soevereiniteit wordt namelijk opgeofferd voor het grotere “Europese” belang en Europese wetgeving zal met militaire precisie een einde maken aan alle door ons gekoesterde vrijheden en mensenrechten.

https://www.youtube.com/watch?v=_yF21K8THBs&ab_channel=RussiaInsight

Rusland is een land dat geen makkelijk doelwit is gebleken voor de assimilatie door het World Economic Forum en hoewel de rollen en relaties complexer zijn dan ik momenteel kan bevatten is het voor mij overduidelijk dat de publieke opinie en de realiteit gemanipuleerd wordt door machtige partijen die daar baat bij hebben. Dit gaat altijd ten koste van het welzijn van het volk. Dit is een schaakspel tussen de Elite en wij zijn slechts pionnen in hun ogen die opgeofferd kunnen worden.

Ik maak me dus geen zorgen om Rusland als land. Ik maak mij zorgen om de Elite die op macroniveau de macht en controle grijpen over elke vrije ziel hier op aarde en daar desnoods een hele oorlog voor opzetten om dat doel te voorspoedigen. Zo worden wij in de waan meegesleurd dat het hier om een oorlog tussen landen gaat terwijl het gaat om een oorlog met de Elite voor onze vrijheid als mensheid.

Pin It on Pinterest