Het dagboek van Melissa Kampers – 15 februari 2022

Het plan was om deze week helemaal niet te schrijven of zelfs op social media te kijken, maar het leven zet je dan al snel op een ander spoor. De belangrijke dingen die je voor ogen hebt verlopen zelden volledig volgens plan.

Justin Trudeau heeft gisten de oorlog verklaard aan zijn eigen volk door zich middels de Emergency Act volledige macht toe te eigenen om een einde te maken aan onder andere het vreedzame truckerprotest in Ottawa. Hij heeft zichzelf nu uitgeroepen tot dictator en tiran van Canada. 

Je moet je voorstellen, al twee jaar lang worden miljoenen Canadezen in hun fundamentele vrijheden en mensenrechten beperkt. Ongevaccineerde Canadezen worden net als in Nederland buitengesloten en gediscrimineerd en daar wordt zelf voor bepaalde doelgroepen je het recht om te werken ontnomen als je niet gevaccineerd bent. 

De corona-app die de Canadezen moeten installeren blijkt op afstand in te lezen te zijn zodat politie kan zien zonder dat jij er erg in hebt of je wel of niet gevaccineerd bent. Dit is grove schending van je privacy.

Dan kom je als trotse Canadees op voor de vrijheden en mensenrechten van je medemens en besluit je gebruik te maken van de vreedzame democratische middelen die mogelijk zijn. In dit geval een protest. Dan wordt je door de zogenaamde leider van het land uitgemaakt voor vrouwenhater, racist, extremist, fascist en terrorist en vervolgens eigent de leider van het land zich de macht toe om beslag te leggen op de bankrekeningen van de demonstranten, om ze keihard aan te pakken met gewelddadige middelen en ze feitelijk hun burgerschap te ontnemen. 

De ware aard van deze door het World Economic Forum klaargestoomde “nieuwe leiders” en stakeholders laat zich zien. De maskers zijn af en we zien dat onze zorgen om vrijheid en mensenrechten vanaf het begin af aan terecht was. De corona pandemie is inderdaad misbruikt om fundamentele vrijheden en mensenrechten te beknotten met als doel om zo volledige macht en controle te grijpen over het volk.

Dit is een globale onderneming en ze noemen dit de Grote Reset of ook wel Build Back Better. Ik heb er al vaker over gehad en ze doen er zelf ook totaal niet geheimzinnig over. Het is duidelijk dat alleen de Elite er beter van zullen worden, de rest van de wereld zal lijden tenzij ze opstaan en vechten. Desnoods vechten tot het einde. 

Ik hoop dat de Canadezen de wijsheid en vreedzaamheid kunnen vasthouden want alleen zo zal de haat en kwaadaardigheid van Trudeau enorm uitvergroot worden. Zo groot dat hij uiteindelijk zal bezwijken onder de druk. 

Ergens anders in de wereld proberen ze ons een oorlog in te rommelen tegen Rusland. Ik krijg hierbij duidelijke “we have found weapons of mass destruction” vibes en alle alarmbellen rinkelen hier voor wat opnieuw lijkt op een falseflag operatie die een agenda dient waar we absoluut geen haar beter van zullen worden. 

Dichter bij huis is zojuist aangekondigd dat de meeste maatregelen in Nederland per 25 februari komen te vervallen. De coronapas wordt daarmee in de “ijskast” gezet en alleen 1G zal gehandhaafd blijven bij zogenaamde grote evenementen en groepen maar wat is groot wanneer je weet dat we hier dan praten over een grens van vijfhonderd mensen. Daar kom je al snel aan en dat betekent dat vooral de jeugd opnieuw de duppe wordt van deze politieke agenda die zich vermomd als corona maatregelen die onze gezond in acht zouden moeten nemen.

25 februari is dus een mooi moment om dit hoofdstuk van mijn dagboek af te sluiten omdat ik deze begonnen ben met de invoer van de coronapas. Ik vind het ergens wel poëtisch om het begin en einde van de coronapas vast te leggen in deze vorm. Het schrijven gaat door want zolang onze vrijheid en toekomst op het spel staat zal ik door blijven gaan tot ik er dood bij neerval en zelfs de dood is geen garantie dat ik ermee stop. Het bewustzijn gaat voor altijd door met het verspreiden van liefde en creativiteit.

Ik ben blij met deze kleine overwinning, maar uiteraard ben ik mij heel goed bewust van de list en bedrog ook hier weer bij deze versoepelingen. Ze schaffen niets af en houden alles lekker achter de hand en wanneer het ze het goed uitkomt dan kunnen zij ons er weer net zo hard mee terroriseren. De rechtspraak in Nederland is schijn gebleken dus we hoeven nooit meer te kijken naar enige vorm van gerechtigheid uit deze hoek. We zullen het zelf moeten doen.

Boven ons hoofd hangt nog steeds de door Europa opgelegde vaccinatieplicht, mandaten, digitale ID en digitale munt en andere wetten, systemen en maatregelen die onze levens drastisch zullen beperken. Dan hebben we nog de in scene gezette dreiging van oorlog met Rusland en Oekraïne en uiteraard zullen klimaatdrammers hun klimaat-verandering hoax gaan inzetten om de Build Back Better agenda en sustainable development goals verder uit te rollen. 

De totale verval van democratie in het Westen zal verder doorzetten en onze vrijheden en mensenrechten zullen voorlopig op het spel blijven staan. We kunnen niet langer toekijken en niets doen. We zullen als vrij mens op aarde met elkaar moeten verenigen in een gemeenschappelijk doel om de tirannen te verslaan en vrijheid en liefde terug te brengen in onze samenleving. 

We zullen een andere koers moeten gaan varen terwijl de gevestigde macht ons wil dwingen om alles te slikken wat ze door onze strot proberen te rammen. Desnoods en misschien wel het liefst met dwang en geweld. We hebben hier met zwaar gestoorde mensen te maken. Vergis je daar voor geen seconde in. Op hun eigen perverse en zeer zieke manier zijn zij gaan geloven in hun eigen rechtvaardigheid om anderen te mogen onderdrukken omdat het voor een beter en groter doel zou zijn. Daarbij maken ze zich het extra makkelijk om dat zonder genade te doen door ervoor te kiezen om mensen die opkomen voor vrijheid en mensenrechten te framen als het laagste van het laagste hier op aarde. 

De campagne is de volledige ontmenselijking van de oppositie zodat enig vorm van schuld of empathie buiten beschouwing gelaten kan worden terwijl zij hun gestoorde ideologie kunnen opleggen aan de wereld. Dit soort opvattingen zijn niets nieuws. Ze zijn zo oud als de mensheid zelf.

Ik zal tot de laatste snik strijden om deze vorm van kwaadaardigheid en tirannie te verslaan. Vrijheid en menselijkheid is essentieel voor het welzijn van de mensheid. Zonder vrijheid zullen wij geen toekomst kennen en dan houdt het op een gegeven moment allemaal op te bestaan. 

Pin It on Pinterest