De 24/7 testsamenleving

De 24/7 testcultuur komt steeds een stapje dichterbij. De intentie van Hugo en dat zie je terug in zijn woordenkeuze is om er de normaalste gang van zaken van te maken. Je doet tenslotte ook niet moeilijk over een frikandel toch? Gewoon even testen in de morgen en dan naar school of je werk. Natuurlijk wel even met je covipass aantonen dat je braaf gehoorzaamt anders kom je nergens binnen.

Dit is nu wat ze noemen een slippery slope. Als wij als mens ons neerleggen bij zo’n realiteit dan is onze vrijheid verleden tijd. Een medisch dictatuur. Nu gaat het om corona, ongeveer zo dodelijk als een stevige griep en straks gaat het om mensen met een bepaald gen dat voor ongehoorzaamheid zorgt. Je kan alle kanten op maar waar het werkelijk om draait is waar het altijd om draait. Macht en Controle.

Hoe komen wij dan uit dit debacle? Dat doen wij door de vijanden van Macht en Controle te introduceren. Hoe krijgen zij meer macht en controle? Omdat wij als mens ze die macht geven en door hun hoepels springen. Daarmee stoppen staat gelijk aan de kraan dichtdraaien. Wij moeten leren in onze eigen kracht te gaan staan. Een werkelijk democratische samenleving, niet de schijn die wij al eeuwenlang hebben moeten verdragen.

Het posten van dit soort screenshots van leden van dit misdadige, reeds ontslagen kabinet is voor educational purposes only. Wacht niet op toestemming van deze boeven om weer te leven. Het is 2 maart. Een mooie dag om zelf de vrijheid terug te nemen en te claimen.

De oplossing van ons probleem is niet te vinden in de buitenwereld. De oplossing zit in onszelf en onze bereidwilligheid om onze angst los te laten en het leven te vieren voor wat het is. Je geschenk. Laat nooit jouw geschenk door een ander afpakken.

Er is een reden dat wij leven in deze tijd. Niet om te lijden maar om te leren. Wat is dan de les? Wij creëren onze realiteit. Door de omstandigheden te ontgroeien waarin deze realiteit heeft kunnen plaatsvinden planten wij de zaadjes voor een nieuwe realiteit en ik geloof dat wij allen een gouden tijdperk van liefde, vereniging en vrijheid tegemoet gaan. Een tijdperk van eenheid in plaats van ego. Een samenleving die zijn definitie waardig is.

Ben jij er klaar voor? Waar wacht je nog op!

Pin It on Pinterest