Het gevaar van CBDC

CBDC is geen betaalmiddel. Het is een controlesysteem. Een digitale gevangenis waarbij de zittende macht en hun apparaat kan bepalen wat u wel en niet mag kopen.

Het is een fundamenteel systeem in een marxistische hel dat ons leven ellendig en verrot zal maken.

Verzet je hiertegen met alle macht.

Je ziet hoe ze onze democratie omzeilen door middel van manipulatie om zo het digitale Europese identiteit erdoorheen te krijgen, ondanks dat de meerderheid van het parlement hier tegen heeft gestemd en wellicht nog veel belangrijker is dat een absolute meerderheid van het volk hier OOK op tegen is. Weten we nog wat democratie inhoud? Zullen we dit niet bewaken dan tegen kwade krachten? Lijkt me wel.

Digitalisering en technologische innovatie is niet per definitie slecht maar in de handen van globalisten die aantoonbaar lak hebben aan onze democratie, zichzelf verrijken in tijden van zelf veroorzaakte crisis en er perverse ziekelijk gestoorde marxistische ideologieën op na houden die anderen uitsluiten en cancelen terwijl ze ons elke seconde van de dag gaslighten omdat we opkomen voor vrijheid en soevereiniteit? Dan weet je dat deze technologieën gebruikt zullen worden om ons volledig te controleren. Deze mensen zijn het pure kwaad en geloven in hun waan dat ze rechtvaardig en goed bezig zijn. Dit soort dwazen zijn het gevaarlijkste soort op aarde.

Nu kunnen wij ons nog uitspreken. Nu kunnen wij ons nog verzetten, ook al lijkt het misschien zinloos omdat ze toch hun eigen gang blijven gaan. Toch is de tegenbeweging heel groot en globaal. Een tegenbeweging die met de dag groeit en die zich steeds beter moet en zal organiseren tegen deze antimenselijke globalisten. Dus is een reële kans om het tij nog te keren, maar dat vraagt van ons allemaal wel volledige betrokkenheid, creativiteit, gedrevenheid en daadkracht.

Hoe belangrijk is vrijheid en soevereiniteit voor jou? Hoe belangrijk is het welzijn en welvaart van je dierbaren? Ben je bereid om hier voor te vechten of geef jij je over aan de duisternis en laat jij je elke dag verkrachten door de duivel? Geef jezelf niet aan het kwaad. Vecht voor het licht en geef het NOOIT op.

Pin It on Pinterest