Medicijnen als verdienmodel

Ons ziek maken en houden en daarna afhankelijk maken van medicijnen is het beste verdienmodel in de wereld en tevens het grootste schandaal dat al decennialang ontkent wordt.

Mensen worden wakker en zien de leugens voor wat ze zijn, de smerigste in de geschiedenis van de mensheid.

Corona is een bestaand virus. Wel of niet uit een lab, het is een virus zoals er honderden duizenden virussen zijn. De werkelijke zwendel is de corona pandemie. Een pandemie dat alleen mogelijk is vanwege de aanpassing in definitie net zoals groepsimmuniteit een nieuwe definitie heeft gekregen om het vaccineren te faciliteren. Dit is geen toeval. Dit is opzet. Onderdeel van een groter plan. Het excuus dat zij zochten voor een Grote Reset.

De maatregelen. De mondkapjes. De lockdowns. De vaccinaties en dagelijks testen. Het is allemaal een zwendel om ons in een oneindige loop te houden. Een list om totale controle over ons te krijgen. Wij worden voorgelogen. Zij hebben onze realiteit gekaapt voor hun zieke doeleinden en toekomstvisie. Een walgelijke visie. Zonder liefde, zonder passie. Wij worden gereduceerd tot een chronisch ziek volk dat totaal afhankelijk is van de staat in elk opzicht. In 2030 bezit je niets meer en wat zal je toch gelukkig zijn. Gestript van al je rechten. Een slaaf.

Het beste verdienmodel op aarde. Niet voor ons maar voor hen die ingewijd zijn. De Build Back Better club. De “elite”. De lijntjes zijn allemaal met elkaar verbonden. Van Hugo de Jonge tot Bill Gates. Van Mark Rutte to Klaus Schwab. Van Sigrid Kaag tot George Soros. De OMT leden en omhooggevallen virologen, geselecteerd als spreekbuis vullen hun zakken aan deze in elkaar geflanste crisis. De mainstream media volledig on board met deze nihilisten.

Dit soort mensen hebben geen liefde voor mensen. Zij haten mensen. Zij houden van macht over de mens zodat zij hun perverse sustainable development goals kunnen pushen als drugsdealers. Allemaal onder het mom van een groene toekomst en allemaal voor onze eigen bestwil maar het volk heeft hier niets over te zeggen want er is geen democratie. Het is allemaal een schijnvertoning gebleken. Zonder blikken of blozen worden wetten verzonnen en misbruikt en de rechtstaat doet er niets aan. Sterker nog, ze werken eraan mee.

De trias politica is een fabel. Er is alleen maar dictatuur.

Maar het is geen verloren zaak. Integendeel. Nu meer dan ooit zien mensen hoe het systeem werkt en hoe in en in verrot en pervers dit werkelijk is. Steeds meer mensen grijpen deze tijd aan om te ontwikkelen. Dit is een tijd van ontwaken. Het gouden pad naar een gouden tijdperk.

Wij zullen puin moeten ruimen. De werkelijke ziekte genezen. Corruptie & leugens. Samen, verenigd in liefde en wijsheid maar vooral in vrijheid. Geen politiek correcte solidariteit maar een collectieve revolutie tegen de eindeloze leugens die ons worden gevoed.

Pin It on Pinterest