Bingo, 1980! Dat ben ik. Ohhh my gosh. Ik ben aan de beurt. Wat een bofkont ben ik. Joepie!

Ik heb even gekeken op de RIVM website beste Hugo en daar staat dat er 28 mensen zijn overleden met of aan corona in de leeftijdsgroep 40 t/m 44 jaar. Houd hierbij rekening met ongeveer 50% valse positieven volgens onderzoek van Dr. Sin Hang Lee, directeur van Milford Molecular Diagnostics Lab. Laten we het dus op grofweg 10 mensen houden.

Niet zoveel heh Hugo, 10 mensen in bijna anderhalf jaar tijd. Hey Hugo! Weet je hoeveel mensen onder de 75 er PER DAG doodgaan aan hart- en vaatziekten? 24 Hugo! 24 mensen PER DAG!

Waarom probeer jij mij een spuitje aan te smeren dat kan leiden tot complicaties? Waarom probeer jij dit experiment te verkopen als een veilig vaccin terwijl er geen drol bekend is over de lange termijn gevolgen? Waarom vergelijk jij dit met een frikandel? Waarom bagatelliseer jij de risico’s van dit soort gentherapie op bijvoorbeeld mensen met hart-en vaatziekten? Is 24 mensen PER DAG niet voldoende? Hoe hoog staat overbevolking eigenlijk op de agenda? Gewoon zomaar een vraag. Daar heb je vast over nagedacht samen met je vrienden bij het World Economic Forum.

Waarom is zoveel zorg uitgesteld voor een virus met een dodelijkheidspercentage lager dan de gewone griep? Enig idee hoeveel mensen er doodgaan aan jouw corona-beleid?

Hoeveel mensenlevens heb je gered Hugo? Volgens wetenschappelijk onderzoek werken lockdowns niet en waren ze nooit een legitieme optie. Volgens wetenschappelijk onderzoek is de avondklok pure lariekoek net als die anderhalve meter, handen stukwassen en de schadelijke mondkapjesplicht. Dus hoeveel levens heb jij gered precies?

Hey, Hugo! Let je nog op in de les? Doe je mobiel uit! Weet jij dat die mondkapjesplicht waarvan jij eerder nog zei dat het schijnveiligheid was en dat wij het NIET moesten doen, weet jij dat uit gedegen onderzoek is gebleken dat die mondkapjesfoltering complicaties en verhoogd risico met zich meebrengen voor een scala aan aandoeningen, lichamelijk en psychisch? Wist jij dat hart-en vaatziekten daar ook bij staat?

Zeg Hugo! Waar doe je het eigenlijk voor? De volksgezondheid? Ons bestwil? Zeg… wanneer ga jij je verantwoorden voor alle doden en schade die je op je geweten hebt? Tribunaal waardig vind je niet?

Nee, Hugo. Ik ga dat spuitje van jou niet nemen. Ik ga jou en jouw collaborateurs exposen voor wie jullie werkelijk zijn. Elke dag weer. Net zo lang totdat gerechtigheid een feit is en de vrijheid terugkeert. Niet de schijnveiligheid die elk moment weer ontnomen kan worden, nee ik heb het over VRIJHEID!

p.s. voor alle zogenaamde objectieve factcheckers onder ons. Ik kan zo alle bronnen ophoesten. Bewijs mij het tegendeel en mij censureren telt niet mee als bewijs. Debunk mijn relaas. Ik durf die uitdaging wel aan te gaan. Het is niet de eerste keer namelijk.

Pin It on Pinterest