De zinloze en extreem schadelijke basisregels

Het einde van zinloze en extreem schadelijke basisregels is in zicht als opperbevelhebber Hugo de Jonge zijn stempel van goedkeuring geeft.

Wie heeft zich überhaupt aan de idioterie gehouden?

Alleen nog even een dingetje Hugo. Misschien kan jij daar antwoord op geven. Wat nu straks met die miljoenen verstandige mensen die zich niet laten vaccineren? Gelden voor hen wel de basisregels na september of heb je het misschien over september 2023? Jij bent tenslotte best een grappenmaker.

En wat met de R in de maand? Gaan we na september weer in lockdown als de besmettingen oplopen of stop je dan ook meteen met je testsamenleving of is dit september verhaal weer niets anders dan een carrot on a stick.

Krijgen de niet gevaccineerde mensen straks de schuld of wordt het klimaatverandering? Het volgende excuus om onze vrijheid en mensenrechten te ondermijnen. We kunnen natuurlijk ook meteen doorgaan naar de schijnbaar buitenaardse dreiging. De Amerikaanse mainstream media is tenslotte al volop aan het voorsorteren op deze voertuigen van onbekende origine waarvan het Pentagon eind juni een rapport moet publiceren. Decennialang worden UFO’S  en zij de erin geloven structureel belachelijk gemaakt en nu opeens nemen zij het serieus. De timing is merkwaardig te noemen. Natuurlijk kunnen ze het ook een jaartje uitstellen dan kunnen ze de klimaatverandering nonsense nog even wat langer uitmelken.

De OMT leden hebben straks allemaal hun zakken gevuld en dikke villa’s gekocht en dan is het tijd om de klimaat lobby te spekken. Allemaal van ons geld natuurlijk en onze rechten en vrijheid. Zo werkt het nieuwe normaal. Communisme voor ons en capitalisme voor hen.

Het zijn bijzondere tijden waar wij in leven. Zullen wij er anders gewoon een feestje van maken samen en die angstige mafkezen lekker in hun eigen sop gaarkoken? Terug naar de basis. Terug naar de liefde in harmonie met de natuur vol vertrouwen en kracht.

Pin It on Pinterest