De mensen die achter de coronaheist en straks de klimaat-crisis zitten hebben hun ziel en zuiverheid opgeofferd voor meer macht en controle over deze realiteit

In plaats van de kracht in zichzelf te vinden hebben zij de richting gekozen van zich volledig identificeren met hun eigen projectie. Waar zij zich dus mee identificeren zijn hun eigen angsten en nachtmerries. Het is deze angst die het verlangen voor meer macht en controle aansterkt maar het zal nooit genoeg voor ze zijn want de oplossing voor hun problemen is namelijk niet te vinden in de projectie die wij de zichtbare wereld noemen.

Wij zijn hun gevangenen omdat wij onze kracht weggeven aan deze verwarde waterzakken door te geloven in hun leugens en ons mee te laten slepen door gevoelens van angst, minderwaardigheid en onmacht. Deze gevoelens zijn in werkelijkheid allemaal irrationeel want je wordt geboren met alles dat je nodig hebt om het leven aan te kunnen. Niemand kan het je geven en niemand kan het je afpakken. Je kan het alleen weggeven of weer terugnemen.

De mensheid is geconditioneerd om zich steeds afhankelijker op te stellen en de regie van onze wereld over te laten aan deze zielloze machtswellustelingen. Zij hebben geen baat bij mensen met een goede gezondheid, gezond verstand en met een stralend zelfvertrouwen dat voortkomt uit hun connectie met liefde en moeder Natuur. Zij willen ons bewustzijn vernauwen met alle middelen die zij tot hun beschikking hebben. Ze zijn bang voor onze stralende potentie omdat het hun illusie van macht en controle bedreigd.

Wat moeten wij dan doen tegen deze tirannie?

Deconditionering. De wereld waar wij grotendeels in geloven bestaat uit leugens en halve waarheden. Gevoed door een systeem dat ontworpen is om ons klein en afhankelijk te houden. Het is daarom van belang om weer vanuit eerste principes te leren denken. Zet vraagtekens bij alles maar onderzoek dan vervolgens alles dat relevant is voor jouw bevrijding. Herken de connectie in jezelf met de bron, de liefde. Verwilder jezelf met minder regels, minder angst en meer nieuwsgierigheid. Doe een stap terug en verklein de afstand tussen jou en moeder Natuur. In dit geval is een stap terug een stap voorwaarts. Geloof niet in het transhumanistische verkooppraatje. Steeds minder mens worden is niet de lange termijn oplossing voor al onze problemen. Het is de lange termijn ondergang van de mensheid.

Draai dus het proces van dehumanisatie terug in jezelf. Herken welke aspecten van jou beschadigd zijn door dit beklemmende, beperkende systeem en genees jezelf.

Het is niet zonder reden dat mensen die nu ontwaken woorden zoals liefde, vrijheid en verbinding uitspreken. Dit is de bron die via ons de wens voor de toekomst uitspreekt. Het maakt niet uit waar je bent in de wereld. Overal spreken de wakkere dezelfde woorden.

Ik heb vertrouwen, in mezelf en in jou. Ja jij! Voel die oneindige kracht van creatie in jezelf. Denk je werkelijk dat zo’n lage frequentie als angst, macht, haat en controle vat heeft op deze liefdevolle kracht van creatie die in ons zit? Het is tijd om deze kracht te voeden en te koesteren. Zorg ervoor zoals je zorgt voor de mooiste tuin. Cultiveer goede en zuivere gedachtes en tap uit een rijk vat aan creatieve ideeën om onze samenleving te injecteren met meer liefde en schoonheid, niet het rattengif waar het regime mee aankomt.

Wij naderen een kantelpunt. Voel jij het ook? Zo niet probeer dan nog meer de rust in jezelf op te zoeken. Concentreer je dan op de stilte. De lege ruimtes tussen de letters van mijn tekst. Steeds stiller totdat je alleen nog bent. Voel dat alles verbonden is. Voel dat alles verzadigd is met deze broeierige, liefdevolle trillingen die als een symfonie onze realiteit dirigeren en weet dan dat liefde altijd zal overwinnen. Het is fundamenteel. Niet met zichzelf te delen. Niet kapot te krijgen. Geen begin en geen einde. Alleen oneindige liefde en dat ben jij, dat zijn wij. Uit dit gevoel zal je opnieuw geboren worden, jezelf als het ware baren en weder opstaan als wakker en bewust in je eigen schedel. Niet langer gevangen door concepten die het systeem van een regime in je hoofd gestopt heeft.

Dit is voor mij de sleutel. Gelukkig, vrij en gezond van binnenuit naar buiten. Zonder poespas. Zonder flauwekul. Gewoon je eigen essentie en potentie, ontwaakt.

Pin It on Pinterest