Voor een discussie moeten beide kanten de kans krijgen hun verhaal te doen

Voor een discussie moeten beide kanten van het verhaal eerlijke kans krijgen om gehoord te worden en dan zal op basis van geldige argumenten, feiten en juiste constateringen het beste besluit genomen moeten worden.

Hiervan is echter nooit sprake geweest. Het was nooit een discussie. Het is ons opgelegd terwijl iedereen die bij het besluit betrokken was volledig op de hoogte waren van het feit dat mondkapjes een verwaarloosbaar effect hebben op het verlagen van de infecties. Zij hebben het zelfs op nationale televisie verkondigd. Hebben mensen die gehoorzamen dit selectief uit hun geheugen gewist of is dit het effect van krachtige hersenspoeling op de zwakke, angstige en onzekere geest?

Ik zal nimmer een mondmasker dragen en het is onredelijk om op basis van ongeldige argumenten en onjuiste interpretaties nog de medewerking te verwachten van zij die anderhalf jaar lang hebben gehoorzaamd in ruil voor de verlossing dat volgens Hugo de Jonge in vorm van het vaccin zou komen.

Ik weet al van een aantal mensen in mijn directe omgeving die zich netjes aan alle maatregelen hebben gehouden en zich ook hebben laten inspuiten die het nu helemaal spuugzat zijn. De rek is eruit en ik kan u vertellen, als u iets te vrezen had voor wappies die met gele pluutjes liefde en vrijheid scanderen wacht dan maar af tot de slapende helft van onze samenleving ontwaakt en zich realiseren dat zij voorgelogen zijn. Hun woede zal het universum doen oplichten als een baken voor alle beschavingen in de Cosmos. Een testament van de corruptie op onze aarde in onze tijd. Iets waar elk bewustzijn straks getuigen van zal zijn en als een collectief ontwaakt bewustzijn zullen wij straks deze corruptie wegvagen.

Pin It on Pinterest