Verdeeldheid en het onvermijdelijke gevolg

Verdeeldheid is het onvermijdelijke gevolg van conflicterende opvattingen als zij niet met elkaar verenigd kunnen worden of niet tot compromis kunnen komen.

Ik geloof niet dat verdeeldheid te voorkomen is. De vraag is, welke krachten prevaleren? De goede krachten of de slechte krachten.

Welke wolf geef je te eten?

Ik geloof dat wij nog steeds de massa moeten bereiken hoe onbereikbaar dat ook lijkt en daarbij ben ik van mening dat meerdere benaderingen en initiatieven noodzakelijk zijn en die zijn er ook.

Zo heb je de geweldige initiatieven van het BPOC2020 en de benadering van Viruswaarheid. Dan heb je de verscheidenheid van alternatieve media en zij die nu al aan de fundamenten werken van een parallelle samenleving. Er zijn mensen die schrijven en mensen die filmen. Mensen die demonstreren en mensen die websites bouwen. Er zijn mensen die documentaires maken of hoogwaardig nieuws aanbieden. Er zijn mensen die gewoon een sticker plakken zodat de ander zich niet alleen meer voelt.

Ik geloof niet in 1 oplossing of 1 absolute waarheid. Ik geloof in een multitude (bestaat dat woord?) van oplossingen die collectief tot een nieuwe Aarde zullen komen.

Ik zie echter geen winst in het afbreken van andere initiatieven of benaderingen. Ik zie geen winst in het demoraliseren van anderen of elkaar ergens de schuld van geven. Wij zijn namelijk allemaal evenredig schuldig en onschuldig in onze rol in het tot stand komen van deze realiteit. Het is dan ook totaal irrelevant om daar energie in te steken.

Integriteit, daadkracht en rust om het overzicht te bewaren en op basis van dat inzicht het juiste te blijven doen op basis van liefde en wijsheid. Dat is wat het verschil gaat maken.

Achter de politieke motivering om ons deze maatregelen en nieuwe normaal op te leggen schuilt de machtigste en meest kwaadaardige geesten die onze aarde kent.

Wat ik denk is dat wij een Aarde kunnen creëren waarbij de aanwezigheid van deze corrupte machtstructuren overbodig gemaakt worden omdat wij er iets beters voor in de plaats hebben gezet.

Als wij de massa willen bereiken dan moeten wij ook een legitiem alternatief kunnen aanbieden zodat zij hun valse gevoel van veiligheid door gehoorzaamheid bij het regime kunnen loslaten in ruil voor deelname aan een Nieuwe Aarde.

Wij moeten een veilige haven creëren. Een beter alternatief. Een optie die gekozen kan worden.

Deze veilige haven zal bestaan uit een collectief van ideeën en projecten die samenkomen om een gemeenschappelijk doel te dienen.

Een samenleving van meer liefde, vrijheid en democratie.

Pin It on Pinterest