Verwerpelijke toestanden in waanzin en willekeur

Dit is Zandvoort en begrijp mij niet verkeerd. Ik juich dit toe. Geniet van het leven, je samenzijn en je favoriete sport. Sport verbind ons. Ik ben dus een groot supporter voor dit soort manifestaties van mensen.

Maar kom bij mij NOOIT meer met een lulverhaal over besmettingen in de buitenlucht, demonstraties ontbinden omdat men de anderhalve meter niet handhaaft, verlengen van de spoedwet omdat het nog te vroeg is, uitstellen van afschalen maatregelen omdat het nog te vroeg is.

De totale willekeur van dit ontslagen en volstrekt corrupte kabinet heeft een absurd niveau bereikt.

Mensen, alstublieft. Ga gewoon weer lekker leven. Verwijder je coronacheck-app. Stop met prikken en ga lekker genieten.Het was allemaal een façade.

En dan te bedenken dat ze in Australië in ware hel leven. Duivelse tirannie zonder genade. Je gezicht moeten inscannen wanneer een app je dat beveelt en anders de gedachtepolitie voor de deur om u te corrigeren.Sta op!

Ondertussen in Italië….

#medischeapartheid

De usual suspects voeren gretig het fascistische beleid uit. De inperking van uw vrijheid. De schending van uw grondrechten. Het maakt ze geen fluit uit.

Het kan tegenwoordig met het grootste gemak en straks geen groen vinkje meer op je coronapas zonder je halfjaarlijkse boostershot. U bent er ingetrapt en wij hadden nog zo gewaarschuwd.

Dus welkom in de hel op aarde. Tirannie in al zijn glorie. De gehoorzame dwazen hebben niets gedaan met de wijze lessen uit onze historie.

Het is aan ons om dit pure kwaad dat bestaat te verslaan want anders gaan onze wensen, onze dromen oftewel onze toekomst eraan.

Vecht voor alles en iedereen want zij willen ons allen tot slaaf maken, dat hebben wij gemeen.

Strijders van de liefde en de waarheid zullen blijven doorgaan, vol overgave dag en nacht. Tot ze kermend en smekend stikken in hun gulzigheid naar nog meer macht.

Voor een liefdevolle, menselijke wereld en een toekomst zo heel erg fijn is onze tijd om te leiden aangebroken voor allen die nu al wakker zijn.

Maar als u soms denkt dat dit soort waanzin alleen in het buitenland mogelijk is kan dan maar eens goed om je heen hier in Nederland. Ons mooie Nederland!

De naïeve mens zal misschien denken dat 25 september de maatregelen verder versoepeld worden.

De wakkere mens weet dat 25 september de medische apartheid verder gefaciliteerd gaat worden door een demissionair en disfunctioneel kabinet.

Ik kan u alvast vertellen dat ik mij niet laat discrimineren en uitsluiten. Ik zal dit soort verwerpelijke toestanden nooit tolereren.

Wat het demissionaire kabinet van plan is is onwettig en onethisch. Nu hebben zij het voor elkaar gekregen om onze rechtspraak volledig mee te krijgen in hun narratief maar ik ben benieuwd wanneer het straks te heet onder de voetjes word wie zich nog wil schuldig maken aan de grootste misdaden in de mensengeschiedenis want wij weten allemaal dat het moment van afrekenen gaat komen.

Het is voor ons zaak om te blijven verbinden en organiseren. Blijf doen wat je kan doen voor vrijheid en mensenrechten. Iedereen heeft een eigen prachtige talent en al die talenten en creatieve geesten gecombineerd vormen een onverslaanbare vijand voor een zielloos en liefdeloos regime.

Het zal onze menselijkheid zijn die de wereld doet verbeteren. Niet de sustainable development goals van zogenaamde stakeholders. Oude fossielen en kwispelende meelopers die nog steeds in de waan leven te denken dat een verbeterde versie van Marxisme de mensheid wel even op een hoger niveau weet te brengen.

Ik kan die zelfbenoemde sociale entrepreneurs uit de droom helpen. Jullie manier van helpen zal HEL op aarde zijn voor onze kinderen en kleinkinderen. Het is juist die arrogantie die al decennialang de mensheid niets anders heeft gebracht dan een absolute shitshow. Tirannie, honger, dood en verderf. Keer op keer weer.

Dus als u nog niet gemotiveerd genoeg bent om op te staan en te strijden voor deze vrijheid die ons zo dierbaar is wees u zich er dan van bewust dan de toekomst van de mensheid afhangt van onze capaciteit om dit tijdperk tot een liefdevol eind te brengen

Pin It on Pinterest