Wat zijn jouw dromen?

Ik heb net naar The Trueman Show gekeken. Leuke gast die Michael Pilarczyk.

Hij had het onder andere over dromen en dat veel mensen die dromen niet meer hebben of niet meer in lijn staan met hun dromen. Hij had het over kinderen die op 10 tot 15 jarige leeftijd al niet meer lachen.

En ik heb hier over nagedacht en ik heb het ook gezien. Ook bij mezelf. Je verliest onschuld en het speelse. Het onbevangen.

Maar wat is nu mijn droom? Mijn droom was in ieder geval om onafhankelijk te kunnen zijn en dus eigenlijk om vrij te zijn om op mijn eigen manier kleur te geven aan het leven. Mijn droom was om te ontplooien en de mysteries van het bestaan te verkennen van wetenschap tot aan diepe spirituele bewustwording. Mijn droom is om als kind weer te kunnen genieten van het leven zonder stress. Zonder van alles moeten.

En eigenlijk komt mijn droom uit. Dus als dit universum mijn manifestatie blijkt te zijn of mijn co-creatie dan mijn nederige excuses hiervoor ? Ik heb jullie niet willen meeslepen in deze duistere tijd maar toch. Het heeft mij aan het denken gezet. Misschien is de waanzin van deze tijd en pijn die wij ervaren nu juist het contrast wat wij nodig hebben om die droom van echte vrijheid te kunnen realiseren.

Misschien is deze tijd precies de juiste leermeester om onze eigen onbevangen kind zijn, onze liefde voor het leven en onze speelsheid weer te kunnen ontwaken.

Mijn missie, mijn doel en tevens mijn droom is om samen met jullie deze wereld van vrijheid en liefde te scheppen. Met onze eigen handen te boetseren. Een wereld waar wij als onbevangen kinderen kunnen spelen en genieten van het leven.

Ik heb deze droom al mijn hele leven. Je bent een dromer zeggen ze! Ja dat klopt. Gelukkig maar. Ik geloof in het beste in deze wereld want ik heb het slechtste gezien. Ik heb in en in slechte mensen gezien en waar zij toe in staat zijn en zij verbleken bij de kracht van liefde en geluk.

Al die zelfbenoemde denkers en wereldverbeteraars die met hun modellen en hun plannetjes komen over duurzaamheid en al die andere woorden die in hun agenda’s staan. Al die plannen voor de toekomst zijn de definitie van gebrek aan visie. Het is zonder leven. Het is zonder passie. Het is niets anders dan een machtsspel voor ze. Een manier om zich onmisbaar en belangrijk te voelen. Een manier om hun wil op te leggen.

Ik ben ook een denker en een wereldverbeteraar. Ik geloof niet in hun agenda’s en plannen. Het is een gedrocht. Ik geloof in liefde, verbinding en geluk. Ik geloof in een menselijke toekomst waarbij globalisme ons niet beroofd van identiteit maar juist toevoegt aan onze menselijkheid door elkaars wijsheid en liefde te delen. Een toekomst waar mensen elkaar stimuleren om een eigen mening te hebben omdat dit juist de diversiteit ten goede komt. Dat is pas echte inclusiviteit. Elkaars rechten en vrijheid respecteren.

Ik kan hier nog uren over praten. Ik ga het in een boek zetten. Ik heb teveel in mijn hoofd en het moet eruit.

Ik hou van jullie en jullie kunnen op mij rekenen als het gaat om het helpen bouwen aan een liefdevolle toekomst, samen. Wij allemaal. Ongeacht je vaccinatiestatus.

De video van The Trueman Show staat hier onderaan en voeg mij ook meteen even toe op www.mewe.com/i/melissakampers

Pin It on Pinterest