Thailand, in termen van bevolking heeft 80 keer minder gevallen van Covid-19 en 650 keer minder sterfgevallen dan bijvoorbeeld Duitsland

Hoe komt dat toch? Zijn de mensen in Thailand super gezond of hebben zij immuniteit? Nee, het is heel simpel.

In landen zoals Thailand onderzoeken ze alleen patiënten die symptomen hebben. Geen testsamenleving en eindeloze teststraten waarbij iedereen zich laat testen. Als mensen symptomen hebben dan gaan zij naar de huisarts of dokter zoals het hoort. Deze arts onderzoekt dan wat de mogelijke oorzaak is van bijvoorbeeld benauwdheid. Deze benauwdheid kan vele verschillende oorzaken hebben, denk bijvoorbeeld aan problemen met het hart of COPD.

Na diagnose valt 80% al af als potentiële corona patiënt ver voordat er ooit een wattenstaaf in de neusgat gepenetreerd wordt.

Als na diagnose nog geen oorzaak is gevonden dat gebruikt men de PCR test om corona vast te stellen. Dit is niet de PCR test met soms wel 35+ cycli zoals hier in Nederland. Nee dit gaat met gezond verstand. Beperkte cycli, zoals het hoort en tegelijkertijd zoeken zij naar minstens 3 sequenties in plaats van de 1 sequentie zoals in Nederland besloten werd tijdens de zogenaamde “tweede golf”

Zo zie je, overal ter wereld een natuurlijk verloop van sterfgevallen. Tuurlijk doet corona iets maar het komt niet eens in de buurt van een pandemie waarbij de wereld op slot moet voor 15 maanden en men zich moet laten injecteren met een experimenteel middel als enige manier om vrijheden terug te krijgen.

Het is gebakken lucht. Een façade. Willem Engel zou het waarschijnlijk een zwendel noemen en dat is het feitelijk gezien ook.

Het is juist het testbeleid dat een totaal verkeerd beeld schetst van corona en de volksgezondheid maar aan de hand van deze valse cijfers wordt nu wel een totale hervorming van de samenleving uitgerold. Uitrollen zou ik dan eerder uithollen willen noemen want het is het verder verbannen van de menselijke maat in ruil voor een testsamenleving, alarmfases, kleurcodes, sustainable development goals en absurde corona maatregelen die ons verder lichamelijk en psychisch zullen afbreken.

De meerderheid van de mensheid zijn gewoonweg onvoldoende op de hoogte van de werkelijke feiten. Ze zijn geconditioneerd om alles te geloven wat mainstream media en hun overheid ze vertellen en opdragen. Ze zijn geconditioneerd om gemakzuchtig te zijn. De nuchtere Hollanders, het is niets anders dan schijn voor de buitenwereld. I hate to burst your bubble maar het is echt zo. Als je als Nederlander ergens trots op wil zijn in het leven laat het dan echt zijn. Het zal nu moeten gebeuren door nu je nek uit te steken en te strijden voor je rechten en vrijheden want zodra je deze niet naar waarde inschat dan zullen ze je allemaal ontnomen worden.

Een slaaf van de staat zal je zijn, volgespoten tot aan de rand. Elk jaar weer voor je nieuwe variant totdat je ogen uitpuilen en je lichaam het begeeft. Daar lig je dan.

Gelukkig was je solidair en deed je het voor de ander. Je stond ergens voor. Je hebt geleefd. Alleen stond je nergens voor en je deed het niet uit solidariteit en je deed het ook niet voor de ander. Je was gewoon bang. Bang om je nek uit te steken. Bang om op te staan toen het er echt toe deed. Je hebt geleefd, in angst en daardoor heb je iedereen meegesleurd. Je partner, je vrienden. Je bloedeigen kinderen. Eigenlijk heb je dus nooit echt geleefd. Je was te druk bezig met de dood om werkelijk te realiseren hoe mooi het leven kan zijn, vrij van angst, in liefde. In vrijheid.

Het moment suprême. Daar gaat het om.

Dit conditioneren gebeurt volgens mij al heel vroeg trouwens. Op de scholen. Ook in mijn tijd, als ik vragen stelde aan de leraar. Ik was dan bijdehand als ik vraagtekens zette bij de zogenaamde wijsheid die zij stonden te propaganderen. Je moest het maar allemaal voor zoete koek aannemen en verder je mond houden in de klas.  Je werd gestraft voor je kritische, creatieve en zelfstandige denken en je werd als buitenbeentje weggezet. Een rebel. Er zal wel niets van je terechtkomen als jij zo blijft doen.

Ik kan u vertellen dat het de rebellen, de kritische, creatieve en zelfstandige denkers zijn die onze mensheid op een hoger niveau zullen brengen. Zij zullen alleen de inquisitie moeten zien te overleven van de massa, de deugdmens, de volgers en de hagedissen die met hun gevorkte tong de leugens verspreiden in de wereld.

Het tijdperk van deze leugenachtige en corrupte slangen is voorbij. Klaus had gelijk. Er komt een nieuwe revolutie aan, alleen niet zijn gedroomde, inspiratieloze revolutie van controle, regels en onderdrukking maar een revolutie van liefde en vrijheid en dat van de ware potentie dat verscholen zit in elk mens die leert te leven vanuit het hart.

Pin It on Pinterest