Dr. Sin Hang Lee heeft zonder twijfel iets heel belangrijks over de PCR aangetoond

Dr. Sin Hang Lee 

Director Milford Molecular Diagnostics Lab

Heeft zonder twijfel aangetoond dat de PCR samples waarmee onze testen worden uitgevoerd voor 50 procent geen SARS-CoV-2 bevatten.

Sta hier even bij stil. Vijftig procent. 50%! De helft! De helft van alle besmettingen en alle coronadoden zijn daadwerkelijk door SARS-CoV-2 veroorzaakt. 

Dan zien die grafieken er plotseling niet zo dreigend meer uit. Dan zien wij opeens dat hier nooit sprake was van een ernstige pandemie maar een mild griepvirus. Net als toen met de mexicaanse griep in 2009. Andere tijd, dezelfde zwendel.

Nu weet je ook wat er met de griep is gebeurt die zogenaamd is verdwenen. Dat zijn coronadoden geworden. 

De lockdowns waren overbodig en onnodig. Alle corona-maatregelen die onze samenleving, gezondheid en economie kapot hebben gemaakt. Ze waren allemaal onterecht. Ze moeten allemaal per direct worden opgeheven.

Er was nooit een pandemie. De helft van alle positieve gevallen blijken geen SARS-CoV-2 te bevatten. 

Ding dong. De deurbel gaat. De waarheid staat voor de deur en wil zijn vrijheid terug.

Gaan wij dit straks in alle mainstream media kranten lezen? Of gaan wij de twitter berichten lezen van Marc en Willem over wie de echte viroloog is en wie de salsakoning is. Gaan wij nog meer lezen over de ongekende klopjacht op een militair die jarenlang trouw zijn land gediend heeft en wie alles is afgepakt door de corona-maatregelen. Gaan we straks berichten lezen over wappies die zich mede-schuldig moeten voelen omdat deze militair ontspoort is geraakt. Een militair die letterlijk de sleutels van de wapenkamer kreeg terwijl het bekend was dat hij ontdaan was. Dat krijg je als je oorlog na oorlog hebt meegemaakt en je daarna aan je lot wordt overgelaten.

Gaan wij straks lezen hoe journalisten een verklaring eisen aan zij die willens en wetens deze corona leugens in stand hebben gehouden terwijl onderzoek onomstotelijk aantoont dat de helft van alle PCR positieven onterecht positief zijn. Dit is dan nog bovenop de grote hoeveelheden valse-positieven bij een lage prevalentie. Bijvoorbeeld wanneer je gezonde mensen gaat testen.

Wist je dat de PCR test je positief op SARS-CoV-2 kan testen omdat het uitslaat op uw lichaams eigen RNA? Zo is het dus heel makkelijk om gezonde mensen positief te laten testen. Iedereen is namelijk mens en dat is voldoende om kans te maken op een positieve uitslag. 

Fijne dag verder.

https://www.blckbx.tv/videos/50-test-vals-positief-zegt-dr-sin-hang-lee-en-dr-peter-borger

Pin It on Pinterest