Kuipers: avondklok heeft geen enkel effect gehad

Houd deze gedachte vast Kuipers en pas dan dezelfde analyse toe op alle corona-maatregelen en je hebt meteen de oplossing voor het terugdringen van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.

Het was evident dat de avondklok geen enkel effect zou hebben en dat het een politieke, manipulatieve beslissing was. Geboren uit een verlangen om het volk verder te controleren. Dit regime kon natuurlijk niet tolereren dat het volk zomaar vrij kon ronddartelen. Het beklemmende gevoel van onderdrukking was noodzakelijk om de urgentie van vaccineren aan de man te brengen.

Stoppen met alle huidige maatregelen is natuurlijk de enige juiste beslissing. Stoppen met de uitrol van de testsamenleving. Stoppen met het onderdrukken van het volk. Stoppen met de leugens en de rot in onze samenleving.

Et voilà, de oplossing is gevonden. Moeder natuur deed al het werk. Het was de arrogantie, leugenachtige aard en gulzigheid naar macht van de mens dat het werkelijke virus was. Hoe makkelijk verspreid dit haat virus zich onder de mensen. Deze zogenaamde deugdmensen die het geweld en discriminatie richting “wappies” toejuichen en dan te durven beweren dat zij het wel voor de ander doen? Iets voor de ander doen dat doe jij vanuit liefde. Niet vanuit plicht. Liefde is de enige kompas dat zal leiden tot een uitkomst waar jij op je sterfbed vrede mee kunt hebben. Alle andere uitkomsten in je leven die niet uit liefde komen maar uit bijvoorbeeld angst of haat zullen je niets anders brengen dan enorm veel verdriet en spijt. Doe dit toch niet jezelf aan. Leef vanuit de liefde.

Nog even terug naar meneer Ernst Kuipers want ik deed even een kleine omleiding, gewoon omdat het kan. Stop met het promoten van de vaccinatiecampagne Ernst. Een campagne dat in werkelijkheid niets anders is dan een wereldwijd gen-experiment op de mensheid. Jij maakt je schuldig. Keihard schuldig Ernst Kuipers en jouw dag van terechtstaan voor een nieuw Neurenberg Tribunaal zal komen. Dat kan ik je beloven.

Ik kan mij zomaar voorstellen dat dit Tribunaal in Den Haag zal zijn voor alle criminelen die aan deze corona misdaad hebben meegedaan. Het zal een mooie periode zijn waarbij de honderden miljoenen slachtoffers van deze corona leugen eindelijk hun kans krijgen om het trauma te verwerken. Een eerste stap richting verzoening en herstel van de samenleving. Het nader tot elkaar komen al zal dat veel tijd en liefde nodig hebben.

Wellicht denk je bij een kliek te horen dat oppermachtig is en dat jij geen verantwoording aan het volk hoeft af te leggen voor jouw bijdrage aan het leed dat is veroorzaakt door de corona leugen in stand te houden. De toekomst heeft echter iets heel anders voor jou in petto. Deze kliek bestaat namelijk uit leugenachtige, kronkelende slangen die altijd door het gras zullen wegvluchten zodra het te spannend wordt en jij staat dan neus aan neus met een boos volk die antwoorden zullen eisen. Misschien ben jij ook die slang die straks denkt weg te kruipen maar de schoen van gerechtigheid zal jou ferm op de plaats houden.

Mark my words.

Pin It on Pinterest