De corona crisis is een experiment van ongekende schaal

Mondkapjes – het is een gedrag beïnvloedend experiment

Avondklok – het was een zinloos experiment

Vaccineren – het is een ongecontroleerd experiment

De corona crisis is een experiment van ongekende schaal waarbij de massale gehoorzaamheid van het volk direct zal leiden tot de implementatie van agenda 2030. Hierbij is rekening gehouden met eventueel verzet en het antwoord daarop internationaal is door het politieapparaat op een dermate agressieve manier in te zetten om zo de weerstand de kop in te kunnen drukken.

Shock and Awe.

De mensen achter deze historische zwendel zijn uit op maar 1 ding. Totale controle over onze realiteit en daarmee volledige controle over u en uw toekomst.

Zij vergeten echter 1 heel belangrijk element in dit geheel. Arrogantie en haat zal altijd leiden tot zijn eigen ondergang want wat u zaait zal u oogsten. Daarbij onderschatten zij de liefdevolle overtuiging van het verzet dat in plaats van massaal op een gewelddadige manier de weerstand te bieden waarop een vernietigend antwoord mogelijk is iets totaal anders doet.

Het verzet gebruikt liefde en verbinding als verzet. Zij gebruiken waarheid en wijsheid als hulpmiddelen en de vele initiatieven als wapen tegen de onderdrukking.

Zij hebben al verloren. De gulzige oneindig naar meer macht snakkende veelvraten.  Dat was besloten vanaf het moment dat zij dachten dat het noodzakelijk was om anderen te onderdrukken om iets toe te voegen aan hun eigen gevoel van waardigheid en genoegen in het leven. Niet wetende dat het meest waardevolle wat wij het leven te bieden hebben de liefde is die in ons schuilt.

Wij zullen nooit opgeven want het kost ons geen moeite. Probeer maar eens met een gebalde vuist vast te klampen aan het leven. Het is niet vol te houden maar zodra wij loslaten en de liefde in onze harten laten stromen dan komt de oplossing zonder weerstand tot ons. Creatieve gedachten zullen ontstaan en ons het gouden pad aanwijzen. Wij hoeven alleen terug te keren naar de basis en de basis is….

LIEFDE ❤

Pin It on Pinterest