Klimaatverandering, de volgende fantasie-pandemie

De volgende fantasie-pandemie komt er alweer aan lieve mensen.

Klimaatverandering.

En als je kritisch bent naar het onzinverhaal dat zij hierover verkondigen dat zal resulteren in nog meer regels en vrijheidsbeperkingen dan bent u een klimaatontkenner!

Dus voor de hoax corona pandemie hebben ze het stempeltje “wappie” en voor de hoax klimaat pandemie hebben ze het stempeltje “klimaatontkenner”

Iedereen met twee werkende hersencellen snapt natuurlijk dat klimaat altijd onderhevig is aan verandering. Dit was honderd jaar geleden het geval. Dit was honderd miljoen jaar geleden het geval. Dit zal altijd het geval zijn. Dat is nu eenmaal de consequentie van leven op een planeet zoals de Aarde. We hebben een klimaat. Vervelend heh.

Nee, wij zijn geen ontkenners maar erkenners.

Wij erkennen dat ook dit thema misbruikt wordt door een technocratische linkse klimaat lobby die al decennialang ons leugens voeden over opwarming en andere nonsens waar wij verantwoordelijk voor zouden zijn.

Al Gore sprak al heel lang geleden over een CO2 taks en doomsday scenario’s. Het zal u niet verbazen dat geen van zijn modellen zijn uitgekomen.

We blijven in een loop zitten omdat wij ons wat wijs laten maken door een stel corrupte, Klaus Schwab aanbiddende mafketels.

Code rood. Constant code rood mensen. Vroeger was het de zure regen en een gat in de ozonlaag. Toen kwam de opwarming en smelten van de kappen en nu zitten we met griepvirusjes die neergezet worden als Ebola achtige killervirussen, klimaatverandering, cyberattacks en buitenaardse dreigingen.

Wij worden continue in een staat van angst gehouden. Er is altijd weer een nieuwe dreiging aan de horizon waar het regime ons voor moet beschermen. Die bescherming die betalen wij uiteraard met onze vrijheid en onafhankelijkheid. Betalen totdat je blut bent en in lockdown totdat je levenslust dood is.

Dit zal door blijven gaan totdat de beschaving tot zijn vroegtijdige einde komt. Net als de keren daarvoor. Lessons not learned. Not yet.

Dit stopt pas wanneer “het volk” overal op aarde massaal opstaan  en ontwaken. Het gehoorzamen moet stoppen en heel snel want de toekomst van de mensheid hangt ervan af.

Het is geen drama. Het universum blijft bestaan. Een nieuwe beschaving zal opstaan maar als je enige waarde hecht aan dit leven dan vecht je ervoor. Dan ga je ervoor. Dan laat jij niet je toekomst bepalen door een stil griezelige, corrupte, leugenachtige schepsels.

Pin It on Pinterest