66% vindt het egoïstisch als jij je niet laat inenten met gif

Vinden ze dat? Ik ga namelijk nergens vanuit. Ik gebruik namelijk mijn gezonde verstand en aan de hand daarvan heb ik de risico’s op bijwerkingen vergeleken met de risico’s van corona en besloten mij niet in te laten spuiten met experimentele gentherapie waarvan nul komma nul bekend is over de risico’s op midden en lange termijn.

Die risico’s die jij neemt als jij je wel laat inspuiten zijn voor eigen rekening en kom ook niet met je moraal narcisme want je doet het niet voor de ander. Je doet het omdat je geen gezeur wil. Weer vrij wil zijn met je vakantie en je festivalletje. Daar doe je het voor! Wie gaat straks voor je zorgen als blijkt dat die spuiten je lichaam van binnenuit kapot maakt? Nogal egoïstisch of niet om zo onverantwoordelijk om te gaan met je eigen gezondheid alleen omdat jij je laat bang maken, laat manipuleren en niet in staat bent om dat hersenspoelen uit te zetten.

Misschien moet je eens beginnen met die televisie. Zet dat ding uit!

Oh ja. Hoe gaat het eigenlijk met al die extra vrijheid die je hebt gekregen nadat jij je eigen integriteit hebt opgeofferd? Gaat goed hè. Lekker dansen met Janssen. Lekker man, zo alleen in de tuin omdat alles weer gecanceld is.

Misschien moet je eens goed bij jezelf te rade gaan of je er wel verstandig aan hebt gedaan en of het fatsoenlijk is om nu je eigen vaccinatiespijt te projecteren op anderen die wel de verstandige keuze gemaakt hebben. Leg die blaam niet bij ons en sleur ons niet mee in je ellende. Dit heb je volledig aan jezelf te danken dus neem de consequenties net zo makkelijk als dat jij dat spuitje hebt genomen.

Einde bericht!

Pin It on Pinterest