Ik ben samen met jou blootgesteld aan 15 maanden corona crisis. 3 golven en verschillende “levensbedreigende” corona varianten

0x getest. Geen mondkapjes. Geen vaccinatie. Geen handen stuk gewast. Geen social distancing en de afgelopen 15 maanden tussen duizenden demonstranten gestaan die zich ook niet aan deze onzin maatregelen hebben gehouden en ik ben nog steeds gezond, alleen 15 extra kilootjes aangekomen met al dat thuis laten bezorgen omdat restaurants gesloten zijn. Die lopen we er wel af dit jaar.

Een hoestje en een snotneus. Een keertje 2 dagen koorts tijdens een oorontsteking. Heftige tijden. Het extreem dodelijke verkoudheidsvirus COVID-19 slaat om zich heen.

Ik ken niemand, werkelijk niemand in mijn directe omgeving, vriendenkring en kennissenkring die is overleden aan corona. Mijn zus heet Corona, dit is geen grap. Dichterbij Corona dan dat ben ik niet geweest. Op 1 hand te tellen zijn het aantal positief geteste mensen in mijn omgeving en ziek zijn ze nooit geweest met uitzondering van 1 en hij heeft zeker minimaal 2 onderliggende medische aandoeningen die op zichzelf al de dood tot gevolg kunnen hebben.

Onze lichaamseigen capaciteit om ons gezond te houden is meer dan toereikend om 98% van de wereldpopulatie te beschermen zonder experimentele injecties of testbewijzen. De wens om ons massaal op te zadelen met medische apartheid heeft dan ook helemaal niets te maken met de volksgezondheid. Het is een zwendel en door de angstcampagne heeft een groot deel van de bevolking last van een vernauwd bewustzijn, stockholm syndroom en verkeren zij collectief in de ontkenningsfase.

Kenmerkend van een fase is dat deze opgevolgd wordt door een andere fase. Voor sommigen zal dit alsnog de fase zijn van ontwaken. Wij steken nu onze nek uit voor deze ontkenners zodat zij straks niet ontwaken in hun ergste nachtmerrie maar trauma zal ontstaan en een periode van verwerking en verzoening zal noodzakelijk zijn.

Gebruik zoveel mogelijk je eigen verstand en zeg ja op een leven vrij van medische apartheid en onderdrukking. Zeg ja op liefde en vrijheid, in verbinding met elkaar om ons zo te beschermen tegen zij die ons in deze leugen van totale kranzinnigheid willen houden.

Pin It on Pinterest