Het dagboek van Melissa Kampers – 27 januari 2022

Het is weer even geleden dat ik wat heb kunnen schrijven.

We zijn thuis aan het verbouwen dus ik ben niet echt in de gelegenheid geweest om lekker ontspannen met de laptop aan de slag te gaan. 

Verbouwen, wat een klus is dat trouwens. Ik heb nog net geen twee linkerhanden maar het gaat ook weer niet zo vlekkeloos als hoe ik het in mijn gedachte voorstel. Het is wel een fijn gevoel om iets op te bouwen. In tegenstelling tot de Build Back Better plannen van die mafketels kent deze vorm van bouwen alleen maar winnaars. 

Afgelopen dinsdag was er weer zo’n schijnvertoning van een persconferentie. Ze verkopen ons het verhaal dat alles weer open gaat maar in werkelijkheid is het vrijheid onder strikte voorwaarden. De discriminatoire corona pas is nog steeds van toepassing en is nu zelfs uitgebreid tot nog meer sociale activiteiten. 

Er is geen twijfel meer dat het hier niet gaat om de volksgezondheid maar om macht en controle over ons. Ze willen hun macht niet teruggeven dus is er sprake van ouderwets machtsmisbruik. Ze liegen, bedriegen en manipuleren de boel. Als je een Grote Reset gaat uitvoeren dan moet je eerst het oude kapot maken. Dat is wat we nu op aarde ziet gebeuren.

Er is nog steeds geen verklaring gegeven voor de oversterfte maar ondertussen durft Ernst Kuipers te beweren dat de boosters en corona passen helpen. Hoe kan het zijn dat we nu meer doden hebben terwijl zoveel mensen zijn gevaccineerd ten opzichte van vorig jaar toen nog niemand gevaccineerd was? Wanneer je hier logisch over nadenkt dan weet je dat het niet klopt en omdat we geen eerlijke data krijgen wordt het wantrouwen alleen maar groter. 

Liegen met statistieken.

Bill Gates weet er alles van maar ook Ernst Kuipers doet een poging, echter wordt hij betrapt op het liegen. Ernst doet er alles aan om onderzoeken en cijfers te misbruiken om zijn doelen te dienen en niet om een werkelijk en eerlijk beeld te tonen.

Het is spannend zegt Mark Rutte tijdens de persconferentie. Spannend om miljoenen Nederlanders te blijven uitsluiten en te discrimineren terwijl iedereen met verstand de corona pas heeft verwezen naar de prullenbak. Ze voeren hun plannen uit en zolang er geen massale weerstand voelbaar is zullen ze vrolijk doorgaan met hun plundering van onze vrijheden, rechten, toekomst, hoop en bezittingen. We raken alles kwijt en krijgen er alleen leed en duisternis voor terug. 

Mark zit al in gedachte bij een toekomst waarin de idealen van het World Economic Forum zich gemanifesteerd hebben tot een totalitair geworden wereld waar demagogen zoals Mark Rutte de scepter zwaaien terwijl het volk vertrapt wordt onder de laars van tirannie. 

In Canada lijkt er een regelrechte revolutie te ontstaan. De truckers protesteren en het zijn geen grappenmakers. Dit is het echte werk. Dictator Trudeau krijgt nu waar hij om vroeg, de woede van het volk. Het wordt spannend te zien hoe zich dat verder ontwikkeld. 

Ik hoop dat ze doorzetten. Ik voorzie de noodzaak van een revolutie in alle landen waar fundamentele vrijheden en grondrechten geschonden worden. Ook in Nederland zal de noodzaak zich voordoen. Geen geweld of wetteloosheid maar burgerlijke ongehoorzaamheid en een volk dat samenwerkt om fundamentele vrijheden en rechten van iedereen terug te pakken, ongeacht je vaccinatie status, afkomst, voorkeuren, geslacht, of wat dan ook. We moeten niet langer toestaan dat wij als volk tegen elkaar opgezet worden door immorele leiders die ons bespelen. Ze zijn leider alleen in titel en weten niet wat een echte leider zijn omvat. 

Ik raadpleeg de Tao Te Ching om helder te krijgen wat een echte leider is. Een leider die niet geliefd is en geen liefde kent voor zijn/haar land en het volk is de slechtste leider. Het is een leider die door iedereen veracht wordt. Ik zie heel veel leiders op aarde die momenteel door het volk veracht worden en dat is volkomen terecht. Ze hebben ons vertrouwen beschaamd op de meest misdadige en schandalige wijze voorstelbaar. 

De afwezigheid van liefde is de rode draad van het verhaal.

Dit is de reden dat tirannie kan bestaan. In afwezigheid van liefde zal de leegte worden opgevuld met angst en haat en zo krijgt het kwaad de kans om te groeien.

Ik moet wel toegeven dat ik er helemaal klaar mee ben. Ik was er al twee jaar geleden al klaar mee. Ik heb nooit meegedaan met de mondkapjes en het testen. Ik heb nooit mijn spuitjes of booster gehaald. Ik heb nooit de QR app geïnstalleerd. En ik ga dat ook nooit doen. Ik weet wat ze willen bouwen en zo’n toekomst maakt van ons de verliezers. Wanneer vrijheden en grondrechten gevaar lopen dan weet je dat er werk aan de winkel is. We kunnen niet toekijken en toestaan dat deze tirannie over ons wordt uitgerold. 

De tijd van het  intensiveren van ons verzet tegen deze tirannie is aangebroken. We mogen ons er niet bij neerleggen of weer in slaap laten sussen. We mogen nooit vergeten welke misdaden er nu worden gepleegd. Noteer de namen, bouw de dossiers op. Ze zullen ons willen afleiden met nieuwe bedreigingen en oorlogen maar alles heeft maar 1 doel en dat is meer macht en controle door een enkeling over de rest van de wereld. Ze willen ons tot slaaf maken.

Pin It on Pinterest