Het dagboek van Melissa Kampers – 22 januari 2022

Worden de weken steeds gekker en gekker of ben ik misschien zelf gek aan het worden? 

In Engeland zijn plotseling vrijwel alle maatregelen opgeheven. Geen lockdowns, geen coronapas flauwekul en geen mondkapjesplicht. Waar komt dit plotseling vandaan en wat voor addertje zit hier onder het gras? Dat is dan de volgende vraag die meteen bij me opkomt. Je snapt het wel, het vertrouwen is laag.

In Oostenrijk zijn ze volledig doorgeslagen naar de andere kant en is de vaccinatieplicht zo goed als zeker en ze zijn van plan om vanaf maart te gaan controleren. Niet vaccineren wordt dan bestraft met forse boetes in een tijd dat al het uiterste van de mensen heeft gevergd. 

Het is toch opmerkelijk dat wederom Oostenrijk het voorbeeld is van fascisme maar ze delen hun plek met landen zoals Australië en Canada waar ze ook volledig op de fascistische tour zijn gegaan. Kinderen op de Canadese televisie worden gebruikt en misbruikt om haat te verspreiden naar de ongevaccineerden. Kinderen worden gehersenspoeld om toe te juichen dat ongevaccineerden worden opgepakt en gestraft. 

Is dit de generatie van de toekomst? Ik vindt het beangstigd te zien hoe snel en makkelijk dit escaleert tot een totalitaire wereld van onderdrukking, haat en angst.

In Nederland is het nog geen Oostenrijk of Australië maar ook zeker geen Engeland. Ook in ons land zien we ook een fascistische tendens ontstaan. 

Ondanks dat er nu steeds meer onomstotelijk wetenschappelijk bewijs geleverd wordt dat 2G en CTB in het algemeen niet alleen een slecht idee is maar zelfs heel schadelijk is voor onze samenleving zie je de World Economic Forum collaborateurs in het Kabinet en de Kamer toch blijven pushen voor 2G. 

Het is werkelijk om te kotsen. We moeten heel snel van dit kabinet af. Dit kan door burgerlijke ongehoorzaamheid zoals Gideon dat ook duidelijk maakt. Een vreedzame en democratische manier om duidelijk te maken dat je een andere koers wenst te varen dan de overheid. De oorlog is echter verklaard aan iedereen die spreekt over vrijheid en verzet en al snel zie je de landverraders in de kamer samenzweren tegen iemand als Gideon. Ze trachten hem te framen met het oproepen tot wetteloosheid, iets wat hij nog nooit gedaan heeft.

Wat daadwerkelijk wetteloos is zijn de lockdowns, avondklok, mondkapjesplicht, vaccinatie dwang en drang en de constante censuur. Dit zijn wetteloze maatregelen waar geen enkele toetsing van proportionaliteit op heeft plaatsgevonden. Alleen als mensen letterlijk dood neervallen op straat kunnen fundamentele vrijheden en grondrechten TIJDELIJK worden ingeperkt.

Inmiddels zitten we met een snotneus variant en ze denken zelfs aan een uitbreiding van deze beperkende maatregelen? Wat is er eigenlijk nog TIJDELIJK aan de spoedwet, de mondkapjes en de coronapas? Het ziet er meer naar uit dat ze dit definitief willen vastleggen zodat ze deze uit de hoge hoed kunnen toveren wanneer het hen maar blieft. 

Verder zien we dat de jacht intensiveert op integere en morele artsen en wetenschappers die een andere kijk hebben dan wat geaccepteerd wordt binnen het narratief waar wij allemaal blind in moeten geloven.

Pas minister van Volksgezondheid en Ernst Kuipers heult al samen met de WEF collaborateurs om de BIG registraties af te pakken van artsen die zogenaamd “desinformatie” verspreiden.

Wij mogen alleen geloven in de gospel van de gevestigde orde. Wetenschappelijk debat dat bestaat niet meer. Second opinion? vergeet het maar. Dit zijn levensgevaarlijke ontwikkelingen en we zagen dit eerder in de geschiedenis van de mens. Het waren afschuwelijke tijden die zich dreigen te herhalen.

Wat is desinformatie eigenlijk en wie bepaald dat? Vanuit mijn perspectief zie is desinformatie als informatie dat onwelgevallig is in de ogen van een totalitair regime. Feitelijk is dit niet anders dan het verbranden van de boeken. Ze willen de waarheid veranderen. Ze willen de geschiedenis manipuleren conform hun gewenste beeld van de realiteit en wie niet meedoet moet uitgeschakeld worden. Daar komt het op neer. 

Over de schandalen rond The Voice wil ik het niet eens hebben. Die viespeuken moeten gewoon keihard aangepakt worden maar we weten dat die wereld in en in verrot is. Hetzelfde voor de mainstream media, al die macht, status en controle, ze kunnen er niet als fatsoenlijk mens mee omgaan. Ze veranderen in monstertjes die alleen willen toevoegen aan hun eigen ego ten koste van anderen die zij als minder beschouwen. 

Dit zijn onze slechtste jaren lieve mensen. Ik hoop dat de beste jaren nog ons wachten, dat is waar ik voor vecht namelijk. Een tijd in liefde, vrijheid en verbinding met elkaar. Een tijd waarin wij de kostbare jaren van ons leven benutten om te groeien als liefdevolle wezens van het licht en om er samen een feestje van te maken. Dat is mijn visie voor de toekomst en in deze toekomstige wereld zijn jullie allemaal “stakeholders” van planeet Aarde. 

Ik eindig graag met een teken van hoop want ik weet dat wanneer dat vlammetje bij ons dooft dan stopt het. Dan dooft de liefde in ons en dat mogen we nooit laten gebeuren. 

Pin It on Pinterest