Het dagboek van Melissa Kampers – 20 oktober 2021

20 oktober 2021

We leven in de Matrix van Misleiding. Mainstream media geeft ons geen onafhankelijke feiten of nieuws maar houden alleen de status quo in stand waar zij zelf weer maximaal van profiteren. De media is politiek gekleurd en worden betaald door grote spelers die gebaat zijn bij de manipulatie en censuur van informatie. Er is dan ook sprake van een informatieoorlog. 

Deze vorm van corruptie is te vinden in alle lagen van onze samenleving. De medische wereld waaronder het RIVM, het OMT en de Gezondheidsraad zijn alles behalve onafhankelijk. Zij worden gedreven door eigenbelang. Zo zie je ludieke verdienmodellen in mondkapjes, corona testen en vaccinaties en leven deze zogenaamde “experts” in villa’s. Corona is big business en het volk betaald de hoogste prijs, niet alleen in geld maar ook in onze vrijheid en rechten.

De wereld is een leugen. De Matrix van Misleiding waar niets is wat het lijkt maar alles is om je een bepaalde richting op te sturen. Vraag jezelf bij alles af wie er het meest van profiteert en realiseer je dat je bespeeld wordt. Je dient de agenda van een ander totdat je het gaat zien en dan weet je het. 

De jacht op de ongevaccineerden is geopend en het gaat eerst veel erger worden voordat het beter word. De ongevaccineerden vertegenwoordigen vrijheid en onafhankelijkheid en daar is geen ruimte meer voor. Je ziet nu dat ongevaccineerden ontslagen worden op werk. In sommige landen is dit nu de realiteit. Of jij laat je inspuiten met experimentele gentherapie of je word naar huis gestuurd zonder salaris. Straks kan je zonder QR code ook niet meer de supermarkten in dus wat blijft er nog over van onze vrijheid? Je moet gehoorzamen en je eigen moraliteit en integriteit opofferen of je krijgt geen geld, werk of eten meer. Zo worden ongevaccineerden uitgeschakeld. Dit is simpelweg genocide.

Het is essentieel dat wij als gelijkgestemden ons beter gaan organiseren om ons te beschermen tegen deze uitkomst. Ze komen voor ons. Ze willen ons eronder krijgen. Ze willen ons klein houden. Trap er niet in. Doe er alles aan om jezelf voor te bereiden. Wees onberispelijk en vreedzaam in je handelen maar verdedig jezelf met passie tegen de ondergang. Zorg voor een strategie om de winter door te komen want het gaat zwaar worden maar hier zijn wij voor geboren. We zijn geboren om uit te blinken en te overwinnen. De meest glorieuze overwinning is een overwinning gedreven door liefde en vrijheid. 

Pin It on Pinterest