Het dagboek van Melissa Kampers – 18 en 19 oktober 2021

18 en 19 oktober 2021

Het gaat niet om wel of niet vaccineren. Het gaat om vrijheid. De vrijheid om zelf te bepalen over je lichaam en om andere keuzes te maken dan de keuzes die een corrupt regime je voordraagt. Het gaat om het behouden van die vrijheid en om het hebben van een andere visie voor de toekomst dan zij die nu met ijzeren vuist regeren. Het gaat allang niet meer om even een prikje halen of een testje laten doen. Het gaat om de toekomst van de mensheid. 

Virussen komen en virussen gaan. Ver nadat de mensheid en al hun uitvindingen zijn vergaan zullen virussen nog bestaan. 

Er is een ideologie van zogenaamde duurzame ontwikkelingsdoelen die nu de macht grijpt in de wereld. Deze ideologie zal leiden tot een totalitaire staat die volledige macht en controle uitoefent op het volk. Een digitale QR gevangenis. Zaken zoals virussen en klimaat worden misbruikt als middel om mensen zover te krijgen mee te gaan in deze ontwikkelingen die hen tot slaaf zal maken van dit transhumanistische digitale systeem.

De mainstream media en het regime voeren momenteel openlijk een oorlog tegen de ongevaccineerden. Mensen die vrijheid, zelfstandigheid en zelfbeschikking representeren. Dit is een bedreiging voor de ideologie waarin iedereen in lockstep moet meelopen.

Wij zijn echter geen slachtoffers. We worden uitgesloten en gedemoniseerd, dat klopt inderdaad maar wij vertegenwoordigen het einde van groepsdenken. Wij vertegenwoordigen de hoop op een liefdevolle toekomst in vrijheid. Wij zijn geen slachtoffers maar leiders van een nieuwe wereld. Niet een wereld van meer regelgeving, controle en systemen die je beperken maar een wereld waar mensen in vrijheid kunnen groeien en bloeien.

Stel je voor dat deze tirannieke ideologie vermomd als duurzaamheid en inclusiviteit daadwerkelijk wint van de vrijheid en liefde. Dan zal de mainstream media van nu de geschiedenisboeken vullen met hun propaganda. De ongevaccineerden zullen dan herinnerd worden als parasieten en extremisten en de les van vrijheid en liefde zal verloren gaan. Als dit dagboek uit als fysiek boek bestaat dan zal deze vast en zeker op de brandstapel belanden en bestempeld worden als anti-vaxxer propaganda terwijl wij beter weten toch? De winnaar bepaald hoe men de geschiedenis herinnerd. Wat wij dus geleerd hebben in de geschiedenisboeken is dus slechts een beperkt perspectief van de werkelijke geschiedenis van de mens en vele wijze lessen zijn daardoor verloren gegaan. 

Technologie in de verkeerde handen zal altijd verkeerd uitpakken. De huidige leiders van de wereld bewijzen dat dit het geval is. Bevolkingsgroepen uitsluiten en opjagen is geen teken van goedheid of menselijkheid. Deze leiders met hun ziekelijke ideologie moeten gestopt worden maar dit kan alleen maar op een vreedzame manier. Het moet een revolutie van liefde en menselijkheid zijn die het wint van de kunstmatige QR samenleving die ons nu door de strot geduwd wordt. 

De tirannen van nu hoeven zich niet te houden aan een vreedzame oplossing. Zij kunnen geweld gebruiken en onbeperkte middelen aanwenden om ons uit te schakelen. Wij moeten echter zelf onberispelijk zijn in onze gedachten. Wij moeten een symbool van liefde en hoop zijn zodat anderen de moed krijgen om de tirannie te trotseren in ruil voor een kans op vrijheid in de toekomst. 

Ik ben niet tegen technologie. Ik ben ermee opgegroeid. Wij hadden thuis de eerste betaalbare computer in Nederland en ik vond het fascinerend. Nog steeds zie ik de mogelijkheden van technologie maar ik weet dat als wij als mensheid niet leren om verantwoordelijk om te gaan met deze mogelijkheden dat het ons eigen bestaan zal bedreigen. Ik stel me voor dat andere technologische beschavingen in het universum hun ondergang hebben veroorzaakt omdat zij de verkeerde keuzes hebben gemaakt.

Stel je voor dat de mensheid de verre sterren bezoeken en andere beschavingen ontmoeten. Gaan wij dan ook onze wil opleggen omdat zij een andere keuze maken? Zullen wij in onze waan van superioriteit bepalen hoe vrij de ander is? De manier waarop de wereld nu omgaat met ongevaccineerden is fout en je kan ook niet op die manier een vruchtbare toekomst opbouwen. Wat denken ze nu? Dat ze nu eerst maar kwaad moeten aanrichten om dan in een utopie terecht te komen? Kwaad zal alleen maar meer kwaad brengen. De utopie zal een hel blijken. 

Wees dus een leider en niet een slachtoffer. Sta in je kracht als andersdenkende en sta rechtop. Je bent niet minderwaardig of een gekkie. Je ziet de leugens en misleiding en je voelt heel goed aan dat dit fout is. Je bent integer en hebt een goed werkend moreel kompas. Sta in liefde en strijd voor de vrijheid want de toekomst heeft ons nodig. 

Pin It on Pinterest