De kans op besmetting is buiten zo klein dat alle maatregelen in de buitenlucht met gemak opgeheven kunnen worden

Ik neem aan dat u zich ervan bewust bent dat met de aankomende zomer en dus toenemende zon en warmte seizoensgebonden virussen zoals corona nauwelijks kans krijgen? Als dus besmettingscijfers omlaag gaan dan komt dit niet door overheidsbeleid, versoepelingen, effectiviteit van maatregelen, testsamenleving of vaccinaties maar door de natuurlijke verloop van omstandigheden.

Als in de zomer straks de IC’s vol liggen wat ik niet hoop natuurlijk dan zal dat komen door slachtoffers van vaccinatieschade. Een scenario dat denkbaar is wanneer je de gehele wereldpopulatie tracht te injecteren met een experimenteel middel waarvan u het proefkonijn bent.

Wees dus niet gevreesd en geniet maximaal van uw vrijheid waarmee u bent geboren. Helemaal in de stralende zomer terwijl zwendelaars je een testsamenleving door de strot willen duwen. Wij hebben die prutsers niet nodig en zij hebben niets over ons te vertellen.

Lekker samen genieten van de vrijheid en liefde die in ons zit. Het grootste geschenk dat je elkaar kunt geven ❤

De kans op besmetting is buiten zo klein dat alle maatregelen in de buitenlucht met gemak opgeheven kunnen worden. Dit kon trouwens. 14 maanden geleden al.

De “wappies” wisten dit allang. Daarom is niemand van ons ziek na eindeloze demonstraties. Knuffelend met elkaar.

Waar blijft dus de opheffing van deze buitenproportionele maatregelen vraagt u zich af? De overheid spreekt van de vrees dat mensen na versoepelingen andere maatregelen ook minder goed gaan naleven.

De andere overbodige maatregelen, zoals mondkapjes of social distancing….

Ziet u hoe dat werkt? De mondkapjesplicht is gedragsbeïnvloeding maar het tegenhouden van versoepelingen is dat ook. Waarvoor worden wij dan beinvloed? Met welk doeleind? Nou, het is heel simpel. Totale gehoorzaamheid. Gehoorzaamheid aan een corrupt regime. Het je laten injecteren met experimentele troep. Het akkoord gaan met een testsamenleving en het voor altijd weggeven van uw fundamentele rechten en vrijheden onder het mom van volksgezondheid en veiligheid welke beide natuurlijk klinkklare onzin zijn.

Gaan wij dat dus doen? Ons laten beïnvloeden?

Nee toch zeker! ?

P.S. Snap je dat alle noodverordeningen en verbod op demonstraties gebaseerd zijn op leugens? Er is geen enkele bedreiging voor de volksgezondheid als wij met 15 duizend man demonstreren. De enige dreiging is voor een leugenachtig en corrupt regime dat als de dood is dat de hele bevolking opstaat en stopt met gehoorzamen. Dat is de enige reden.

Pin It on Pinterest