De dood is onderdeel van het leven en het leven is maar voor even

Het is deze tijd die ons is gegeven die wij in vrijheid en liefde horen te beleven.

Corona is een excuus geworden om de mensheid en hun vrijheid aan banden te leggen. In handen te leggen van mensen die niet de beste intenties hebben. De gevolgen daarvan zijn vele malen schadelijker dan wat een virus ooit zou kunnen veroorzaken en het zal elk mens op aarde raken.

Wist u dat ook ik bijna ben doodgegaan aan een virus? Jaren geleden. Ik voelde mijn leven wegglijden. Ruim 6 maanden kon ik niets meer, te moe om op te staan of om naar de WC te gaan maar je hoort er niemand over, het was namelijk ziekte van Pfeiffer. Zo ook gaan er 6 tot 8 duizend mensen per jaar dood aan alleen al de griep. Moeten wij de levens verwoesten van alle mensen op aarde omdat onze regeringen structureel gefaald hebben om die twee procent kwetsbaren te beschermen? Is dit hoe wij de doden herdenken? Is dit hoe wij onze uitdagingen in het leven te lijf gaan? Door nog meer kapot te maken?

Nu zien zij corona als een “Great Opportunity” om ons leven te hervormen in hel op aarde met hun liefdeloze opvattingen en hun schijnzorgzame masker op.

Ziet u dan niet dat het waanzin is? Gekronkel van slangen die spreken met een dubbele tong. Sta op voor je bestaansrecht en wees niet zo’n slappeling. Bruikbare idioten zijn er genoeg maar het hoeft niet zo te zijn. Het is tijd om je nek uit te steken en je hart te laten spreken.

Als de doden kunnen spreken dan zouden zij zeggen, leef en geniet.

Wees vrij en blij want het leven is kort.

Het leven is zo voorbij.

Pin It on Pinterest