Over my dead body

Ik zei het gisteren al. De wereld is een leugen maar wij zijn echt. Onze liefde is echt en onze strijdlust is echt.

Ik wil niets maar dan ook helemaal niets meer te maken hebben met een samenleving waarin dit mogelijk is.

Wij moeten nu aan de slag om een parallelle samenleving te bouwen. Onmiddellijk.

Deze waanzin gaat niet voorbij. Dit gaat net zo lang door totdat  80% van de mensheid kapot is. Daarom stel ik voor om bij die 20% te horen die zich volledig distantieert van deze verwerpelijke toestanden.

Als wij een vergelijking maken met de 2e wereldoorlog dan wordt dat niet in dank afgenomen en het klopt, deze situatie is niet te vergelijken. Deze situatie is vele malen erger en de prijs die de mensheid betaald onbetaalbaar.

Tijd voor de grootste revolutie ooit sinds de vorming van het Universum. De toekomst van de mensheid hangt ervan af en jij hebt een belangrijke rol te spelen dus sluit je aan. Wij moeten ons echt gaan organiseren. Wij dragen nu de verantwoordelijkheid voor een betere toekomst want de anderen laten het afweten.

Be the Change ❤️?❤️

#HartVoorVrijheid

Update 09-04-2021

Ik krijg van veel mensen de reactie dat dit bericht over iets anders gaat dan het huidige corona-vaccin en dat hier sprake is van fake-news door de mainstream media.

Ik heb dit ook nader bekeken en dat klopt, dit is angst-propaganda maar er verandert helemaal niets aan de uitspraak die ik gemaakt heb over wat ons te wachten staat en wat wij er tegenover moeten stellen.

De enige reden dat mainstream media dit publiceert is omdat zij hiervoor opdracht hebben gekregen van het regime. Het regime zal deze uitspraak achter de hand houden om je hiermee in de toekomst mee om de oren te slaan.  Het is namelijk evident dat zij boven alle wetten staan en ze desnoods wijzigen.

Hier moet je niet bang om zijn. Er is geen enkele reden om angst te hebben. Wat je wel moet doen is een plan de campagne hebben. Jezelf voorbereiden op wat komen gaat.

Hoop op het beste en wees voorbereid op het slechtste. De intenties van vele vrijheidsstrijders is heel mooi maar organisatie is nog veel mooier want daarmee krijg je dingen voor elkaar in het leven.

Pin It on Pinterest