Een volk dat voor tirannen zwicht..

De terminologie van propaganda met als doel het demoniseren en uitsluiten van een doelgroep.

Corona ontkenners en vaccin weigeraars. Verbaal agressief.

Dit is het frame dat mainstream media en de politiek gebruikt voor iedereen die kritisch is over het beleid, de maatregelen en de test samenleving inclusief vaccinatiecampagne.

Alleen kwaadwillende mensen en instanties kiezen er bewust voor om maar 1 kant van het verhaal toe te staan. Hun kant. Iedereen die deze weg bewandelt moet met argwaan aangekeken worden. Deze entiteiten zijn onbetrouwbaar en respectloos. Hun gedrag op elk menselijk niveau verwerpelijk te noemen.

Een samenleving die dit toestaat is geen samenleving maar een leven van verdeeldheid en uitsluiting. Het is dictatuur. Het is tirannie.

Wij ontkennen geen enkel virus. Wij erkennen de kracht en functie van ons immuunsysteem. Wij erkennen dat de extreem schadelijke gevolgen van draconische corona maatregelen niet in verhouding staat met de dodelijkheid en schadelijkheid van het virus.

Wij accepteren onze vrijheid en mensenrechten en komen op voor iedereen zijn recht om over zichzelf en hun welzijn te beschikken.

Wij weigeren geen vaccins. Wij maken weloverwogen besluiten over onze gezondheid en integriteit en zijn terecht wantrouwend naar de Farmaceutische industrie en hun integriteit. Wij zetten terecht vraagtekens bij de motivaties van het kabinet om dit vaccin te blijven pushen en of dit wel in ons belang is.

Wij zijn niet verbaal agressief maar komen op voor onze rechten en spreken ons uit waar onrecht wordt aangedaan. Wij zijn autonome mensen die niet gehoorzaam volgen maar eigen beslissingen nemen en ons niet laten sturen in het doen van handelingen die tegen onze principes ingaan.

“Wij staan tesaam voor het gericht voor goed of kwaad te kiezen, een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”

Ik hoor trouwens op de radio weer een nieuwe insteek om te kunnen framen en demoniseren.

Mensen die niet weigeren maar eigenlijk prikangst hebben. Uiteraard moeten deze mensen geholpen worden door ze te overtuigen en hun rationele angst te bagatelliseren. Desnoods moeten ze deur aan deur gaan om de vaccinatie gospel te verkondigen.

Het is een religie geworden. Een geloof wat niet in twijfel getrokken mag worden.

Uiteraard worden mensen die zich niet laten vaccineren omdat zij daar goede redenen voor hebben hierdoor nog verder in een kwaad daglicht gezet. Zij hebben geen angst en voor mensen zonder angst is geen enkel respect. De helden van vroeger zijn de 2e rangs burgers van nu geworden. Zij worden geframed als decadent, egoïstisch en roekeloos. Naar argumenten wordt niet geluisterd. Feiten en verstand mag geen rol spelen.

Het is emotionele chantage. De staat en media fungeren als narcisten en wij worden mishandeld in deze ziekmakende relatie. Letterlijk.

Het is zo duidelijk geworden hoe men het spel speelt. Zonder genade of enig fatsoen. Alles dat het nieuwe normaal bedreigd moet gecanceld worden. Keihard en feitenvrij. Alles op de emotie.

Uiteraard laten wij ons niet cancelen. Wij gaan namelijk bouwen aan een betere wereld dan ons nu wordt opgedrongen en zullen het corrupte systeem overbodig maken. De mensen die nog volgzaam en gehoorzaam zijn zullen straks in onze armen vluchten. Weg van de tirannie en onmenselijkheid waar ze zelf toe verleid werden. Uiteindelijk zullen zij er ook achter komen dat dit geen leven is.

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Pin It on Pinterest