Het dagboek van Melissa Kampers – 17 januari 2022

Wat hebben we allemaal gehad de afgelopen dagen? Een persconferentie van een historisch laag niveau. Is dit de nieuwe bestuurscultuur? Is dit het regeren met meer elan? Deze World Economic Forum vertegenwoordigers en prikpooiers voor Big Farma hebben werkelijk nul bezieling in hun donder. Ze staan daar met een wezenloze blik in hun ogen een opvoering te doen waar ze zelf niet in geloven. Het zijn landverraders en ze weten het. Alles in belang van de Great Reset en een globale machtsgreep dat ons een vorm van tirannie zal brengen dat nog nooit eerder vertoond is op aarde. 

Ik heb trouwens het OMT en onze regering nog geen 1 x inhoudelijk horen ingaan op de gevolgen van de maatregelen en het beleid. Geen rechter die heeft getoetst op proportionaliteit. 

Blinde loyaliteit zal altijd leiden tot tirannie.

De rek is eruit en de samenleving is er klaar mee. We naderen een kritiek punt. Een omslag en verandering van bewustzijn.

De komende tijd zullen steeds meer mensen kritische vragen gaan stellen en we zullen er ook achter komen dat deze crisis het grootste schandaal is in de mensengeschiedenis.

We zullen duidelijk in beeld krijgen wat de gevolgen zijn van twee jaar lang lockdowns, maatregelen, drang en dwang, polarisatie, uitgestelde zorg, stress en depressie in onze samenleving.

Het falen van het kabinet zal compleet zijn en het kaartenhuis van het World Economic Forum zal volledig instorten.

Novak Djokovic, wellicht de beste tennisser van deze tijd wordt toch gedeporteerd terwijl eerder door de rechter anders was besloten. Het corrupte en totalitaire regime in Australië heeft zo besloten. Niet vanwege volksgezondheid maar uit angst dat Novak een idool wordt voor de ongevaccineerden.

Met Djokovic hebben ze denk ik toch een kapitale fout gemaakt. Door hem alsnog te deporteren is het voor iedereen met tenminste 1 functionerende hersencel duidelijk dat dit totalitaire globale narratief bestreden moet worden tot de laatste snik.

Mij motiveert het alleen maar nog meer om door te gaan want we hebben werk aan de winkel en ik ga niet zielig in een hoekje slachtoffertje spelen.

Djokovic is nu de martelaar van iedereen die tegen het narratief ingaat.

Het totalitarisme moet en zal verslagen worden. Tijd om onze fundamentele vrijheden en rechten terug te pakken en de World Economic Forum collaborateurs te blijven exposen voor de corrupte en antidemocratische ratten die ze werkelijk zijn.

Dat onze collectieve wil om in verzet te gaan groeit met de dag was afgelopen zondag weer eens bevestigd door een enorme opkomst van demonstranten in Amsterdam. Dit keer kwamen er ook boeren op af en ik ben daar heel erg blij mee. We moeten samenwerken, boer en burger want we worden allemaal slachtoffer van deze afschuwelijke World Economic Forum agenda. Zowel boeren als burgers worden straks onteigend want je weet zo langzamerhand wel wat hun visie is voor 2030 en ik kan je vertellen dat alleen de Elite en stakeholders van het WEF er beter van worden. 

Ik ben vandaag trouwens ook weer dertig dagen gebanned op Facebook. Dit omdat ik een artikel heb geschreven dat zich kritisch uitlaat over onze regering en hun wanbeleid en dat is uiteraard in deze tijd niet meer toegestaan. Je mag als ongevaccineerde met de dood bedreigd worden, uitgesloten worden en door je eigen overheid worden opgejaagd en door de media worden genamed en geshamed, dat is allemaal prima maar het narratief in twijfel trekken dat is levensgevaarlijk.

Je weet pas echt dat de mensheid in grote problemen verkeerd wanneer je fundamentele vrijheden en grondrechten zonder pardon worden ingeperkt en enig verzet daartegen onmiddellijk aangepakt wordt. Zelfs het recht op boos worden wanneer je onrecht wordt aangedaan is verboden. Totale slaafse en blinde gehoorzaamheid wordt van je geëist. Ik zeg: over my dead body!

Ik weet niet hoelang deze oorlog tegen de vrijheid nog gaat duren maar zolang wij niet zwichten en opgeven zullen wij uiteindelijk winnen want vrijheid is een oerkracht dat nooit te stoppen is. Vrijheid is het fundamentele bouwsteentje van ons welzijn en zonder vrijheid kan leven nooit gedijen.

Pin It on Pinterest