Astrabijwerkingen

Terwijl in Nederland het vaccinatiepaspoort een feit is worden de Denen met hun neus op de feiten gedrukt. Mogelijke ernstige bijwerkingen met het AstraZeneca vaccin.

Met trots hoor ik mijn collega’s zeggen dat zij hun eerste spuitje AstraZeneca achter de rug hebben maar na het lezen van dit bericht zie ik ze wit wegtrekken.

Dit is altijd mijn zorg geweest. Overheden en instanties doen zo makkelijk over deze experimenten met vaccinaties en gen-therapie. Ze worden vergeleken met frikandellen. Zij beweren dat er geen vuiltje aan de lucht is maar inmiddels zitten wij midden in een storm van bijwerkingen en grove mensenrechten schendingen en dan hebben wij het niet eens over mogelijke lange termijn gevolgen. Dit zijn nog maar de gevolgen op zeer korte termijn.

Bedenk je goed waar dit kabinet zich schuldig aan maakt en laten wij er samen voor zorgen dat hier zo snel mogelijk een eind aan komt.

Ondertussen in Nederland zien ze geen enkele reden om te stoppen, zal is het maar tijdelijk. De quota moet tenslotte gehaald worden en dat hierbij het volk gevaar loopt op ernstige bijwerkingen doet er niet toe.

Ik heb deze week duizenden meldingen voorbij zien komen van ernstige bijwerkingen en doden over de hele wereld en elke dag komen er vele bij. Overheden voeren een actief beleid om deze vaccin slachtoffers in de doofpot te stoppen of de doden te verwijten aan onderliggend leed terwijl onderliggend leed bij corona doden er niet toe doet ? It makes you wonder.

Waar wij voor gewaarschuwd hebben komt nu uit. Letterlijk tot in de kleinste details. Dit komt omdat het Universum via ons spreekt en zegt dat liefde en vrijheid fundamenteel zijn in ons bestaan en dat wij daarvoor moeten opstaan. Opstaan en vechten met al onze overtuiging en liefde.

Pin It on Pinterest