Twitter is de misleiding

Het enige misleidende aan het bericht van Thierry Baudet is de waarschuwing van Twitter zelf.

Op basis van welke data is vastgesteld dat deze corona vaccins veilig zijn? Ik wil die data graag ontvangen.

Het is een feit dat de vaccins momenteel in fase 2 en 3 zitten. Het is een feit dat er gebruik wordt gemaakt van een nieuwe experimentele methode waar nog niet alle mogelijke gevolgen van in kaart gebracht zijn. Over lange termijn gevolgen is geen data beschikbaar.

Het staat vast dat deze vaccins formeel gen-therapie genoemd moeten worden.

Het is een feit dat de gehele wereldbevolking een proefkonijn is voor deze fase 2 en 3 trials die in 2023 aflopen.

Het is een feit dat de goedkeuring van deze vaccins tijdelijk van aard zijn totdat alle gevolgen en effecten in kaart gebracht zijn.

Ik kan nog meer feiten opnoemen over deze zogenaamde vaccins en de dodelijkheid van corona en of er überhaupt een noodzaak is. Ik kan boeken schrijven over het onverantwoordelijke gedrag omtrent vaccinaties en de radicale campagne die gevoerd wordt tegen iedereen die kritisch is. Ik kan pagina’s vullen met feiten over belangenverstrengelingen van huidige en oud leden van o.a. het OMT en RIVM maar ook prominente politici. Ik kan mensen bijna letterlijk doodgooien met duizenden grafieken van dodelijkheidspercentages en reële risico’s versus de pessimistische modellen van bekende blunderaars zoals Ferguson.

Zal ik anders vertellen wat de feiten zijn omtrent de PCR test en dat deze ongeschikt is voor medische diagnose. Zal ik je inlichten over het aantal cycli waarop getest wordt en dat deze véél te hoog ligt. Zal ik je vertellen dat het nog nooit eerder vertoond is dat een paper binnen 1 dag peer reviewed is en dat men weigert om deze peer review in te laten zien?

De grootste misleiding van deze tijd is mensen laten geloven dat er een zeer dodelijk virus om zich heen slaat waarvoor wij in lockdown moeten en onze vrijheden gedwongen moeten afstaan. De grootste misleiding is vervolgens om mensen ervan te overtuigen dat alleen vaccineren ons weer uit deze wurggreep kan halen dit terwijl er geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine beschikbaar zijn en de kans op IC opname tot maar liefst 90 procent verlaagd.

Pin It on Pinterest