We worden in een oorlog gerommeld

Dankzij stupiditeit, idealisme en totale waanzinnigheid zijn we vandaag dankzij de zogenaamde volksvertegenwoordigers een stap dichter bij nucleaire oorlog gekomen. Alleen al door een kant te kiezen, loyaliteit aan Zelensky te tonen en oorlogsretoriek uit te spreken.

Een vreedzame diplomatieke oplossing met Rusland wordt niet eens meer overwogen. Het is duidelijk. Putin moet dood, Rusland moet buiten spel gezet worden en de macht van de EU, WEF en NAVO moet verder toenemen.

Iedereen heeft daar wel een idee over op internet. Mensen twitteren erop los maar er zijn minder mensen die beseffen wat voor afschuwelijke consequenties een 3e wereldoorlog met nucleaire uitwisseling betekent voor de mensheid.

Bijna iedereen gaat dood. De mensen die het overleven zullen in een hel terechtkomen. Dan wens je dat je dood was.

Denk nou niet dat dit sciencefiction is want dit is een reële bedreiging geworden. We zijn nog nooit zo dichtbij geweest. Ik wil niet pessimistisch zijn, maar ik wil benadrukken hoe belangrijk het is dat wij ons tot de laatste snik blijven uitspreken tegen deze ontwikkelingen in de hoop het tij alsnog te keren.

Ik ben zelf beroepsmilitair geweest. Ik heb getraind op verschillende scenario’s inclusief nucleaire en biologische aanvallen en ik kan je vertellen, als burger maak je geen kans om hier goed uit te komen en oorlog? Oorlog is ook hel en iedereen gaat naar de klote.

Dus spreek je uit voor liefde en vrede. Elke dag weer zo luid mogelijk. Wij moeten dit kabinet blijven waarschuwen zelfs als het zinloos lijkt. Waar blijven de geleerden, de academici? Iedereen hoog en laag moeten van de daken schreeuwen dat Nederland neutraal moet blijven en niet moet toevoegen aan escalatie van deze oorlog.

Pin It on Pinterest