Twaalf procent inflatie

De afgelopen drie jaar zijn er talloze miljarden doorgesluisd naar landen binnen de EU, naar onzinnig coronabeleid, naar klimaatprojecten en groene subsidies. De lijst gaat door.

We hebben met grote ogen staan kijken naar de astronomische bedragen die uit de hoge hoed getoverd werden terwijl we tien jaar lang moesten aanhoren dat overal bezuinigd moest worden en wij als bevolking, maar de riem wat strakker aan moesten trekken want “economische crisis”. Iets waar trouwens ook een heel vies en corrupt luchtje aan hangt.

We hebben gezien dat onze miljarden niet in zorg gestoken werd, maar in een QR testsamenleving en een app die ons kan monitoren. Ondernemers moesten hun winkel maandenlang sluiten en vervolgens hun hand ophouden voor wat centjes. Centjes die ze nu weer moeten terugbetalen terwijl de omzet achterwege blijft.

We hebben geschreeuwd van de daken dat het niet klopte. Dit is de Great Reset! Ahhh, houd toch je muil wappie met je complottheorieën. Gewoon doen wat je gezegd wordt. Gewoon ondergaan.

En nu komen de gevolgen van dit wanbeleid, perverse agenda’s en regelrechte corruptie met sjoemel dealtjes en verdwenen miljarden. Nu krijgen we de rekening gepresenteerd.

We werden in een oorlog gerommeld en nu nog verder medeplichtig gemaakt aan escalatie van deze oorlog. We leggen sancties op die ons zelf ook keihard raken en we applaudisseren voor een komediant, een WEF puppet dat luistert naar de naam Zelensky. Een fortuin aan wapens en materiaal gaat die richting op terwijl ons eigen leger volledig is uitgehold.

Wat doet onze overheid?

Die neemt natuurlijk geen verantwoordelijkheid want waarom zou je? Als je weg kan komen met staatsontvoeringen dan kan je werkelijk alles maken. Wie houd je dan nog tegen? Iedereen die te bijdehand wordt die sluiten we gewoon even op en krijgt het zwijgen opgelegd. Nu is het tijd om Poetin overal de schuld van te geven. De inflatie komt door de oorlog dus richt vooral je woede op hem. Facebook geeft je zelfs toestemming om de Russen dood te wensen. Dit keer geen censuur. Dat is alleen wanneer je de voorgeschreven werkelijkheid in twijfel trekt.

12 procent inflatie zo klonk het in de media toen ik vanmorgen wakker werd, maar dat weten we al. We voelen het al wanneer we onze boodschappen halen, bij de pomp staan en onze rekeningen moeten betalen. Alles 12 procent duurder is pas het begin. De echte economische klappen moeten we nog krijgen en het ziet er niet naar uit dat dit kabinet ook maar enige plannen heeft om zijn eigen bevolking te helpen. De geopolitieke belangen en WEF-agenda is alles waar het om draait. Het volk kan stikken!

Sterker nog. Ze zullen nog meer van je gaan eisen. Ze zullen je niet alleen beroven van je koopkracht en eigendommen maar ook van je vrijheid en mensenrechten. Ze zullen het je willen verkopen als “noodzakelijke offers” die wij moeten maken voor behoud van de democratie in de wereld, maar wij weten dat de democratie reeds dood en begraven is.

Ik had het gisteren over honger lijden en helaas gaan steeds meer Nederlanders daar kennis mee maken. Steeds meer gezinnen zullen de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Ze zullen tot wanhoop gedreven worden. Ze zullen ook toekijken hoe onze miljarden gebruikt worden om links-fascistische wenslijstjes af te vinken.

Een inclusieve en duurzame wereld?

Geloof jij dat zoiets op deze manier kan? Een betere wereld beloven door eerst zoveel leed te veroorzaken? Een dystopische totalitaire wereld komt dichter in de buurt van de werkelijkheid. De enige schrale troost is dat als ons verzet er niet in slaagt om dit te stoppen dat dan de totalitaire wereld zichzelf van binnenuit zal vernietigen.

Alleen liefde in vrijheid heeft een toekomst. Alleen dat kan werkelijk inclusief en duurzaam zijn. Een wereld van welvaart en welzijn ligt binnen handbereik, maar eerst zullen we terug moeten naar fundamentele waarheden en een einde maken aan de allesverslindende leugens van de slangen die zichzelf tot de Elite rekenen.

Pin It on Pinterest