Over mij

Ik ben Melissa Kampers, lichtwerker, levensgenieter, schrijver, filosoof en mensenrechten activist. Met mijn kijk op en passie voor het leven hoop ik andere mensen te inspireren zodat wij met z’n allen het beste uit ons leven kunnen halen.

Op 5 jarige leeftijd voelde ik dat er iets in mij niet klopte. Ik was namelijk geboren als jongetje maar voelde mij eigenlijk meer een meisje. Dit gevoel heeft mij jarenlang achtervolgt terwijl ik mijn leven als man invulling probeerde te geven totdat ik op 33 jarige leeftijd tot een breekpunt kwam. Ik kon zo niet langer doorgaan en besloot de transitie naar vrouw door te maken.

Hoewel deze transitie niet altijd makkelijk was en de hormoontherapie een beerput van emoties en onverwerkt verdriet met zich meebracht wist ik dat ik nu sterk genoeg was geworden om dit proces goed te doorlopen, met vertrouwen en zelfrespect. Natuurlijk reageerde niet iedereen even goed op mijn besluit maar ik deed het dan ook niet voor de ander. Ik deed het voor mezelf. Nu, jaren later met alles achter de rug en fysiek (geslacht veranderende operatie) succesvol afgerond te hebben kan ik in alle oprechtheid zeggen dat ik er een gelukkig mens door geworden ben. Het heeft mij de kans gegeven om authentiek te zijn en daardoor op andere fronten ook te ontwikkelen en te bloeien als mens.

Het zijn dit soort levenservaringen die mij unieke inzichten heeft gegeven over het leven en ik wil deze inzichten en de kracht die het geeft met de mensen delen die het zoeken in hun leven. Het maakt daarbij niet uit of je nu transgender bent of dat je gewoon vastloopt in het leven omdat je problemen hebt met je authenticiteit of zelfvertrouwen. Ik sta open voor iedereen, zelfs je vaccinatiestatus maakt mij niet uit.

Mijn grote passie is schrijven en het is met deze wijze van expressie dat ik tot je spreek en hoop te inspireren. Ik hoop dat mijn teksten mensen beweegt tot zelfexpressie. Op een dag hoop ik van mijn schrijven mijn beroep te maken en ik voel een sterke pull naar het willen schrijven van boeken. Iets waar ik mee begonnen ben in de vorm van een dagboek.

Toen op 25 september 2021 de coronapas werd ingevoerd voelde ik voor het eerst wat mensen in het verleden gevoeld moet hebben in die tijden van tirannie op aarde waarbij zij ook werd uitgesloten van grote delen van de samenleving. Dit is een terugkerend thema in de geschiedenis van de mensheid. Dat je niet meer bij een restaurant naar binnen mag, dat je niet meer naar de bioscoop mag of een concert kunt bezoeken. Ik weet nu hoe het voelt om als 2e rangs burger gezien en behandeld te worden. In mijn dagboek schrijf ik van dag tot dag wat er gebeurt in Nederland en de wereld en hoe ik daar tegen aan kijk. Ik schrijf wat mij beweegt en overkomt in deze krankzinnige tijd en ik hoop dat iemand ooit het dagboek leest in de toekomst en dan terugkijkt op deze tijd als een tijd waar het bijna fout afliep, maar waarbij het de liefde en passie van een vastberaden volk was dat uiteindelijk meer vrijheid en menselijkheid terugbracht op aarde. Het is dit dagboek dat ik als eerste boek wil publiceren.

Ik kijk uit naar een wereld die weer simpel is. Terug naar de basis waarbij menselijke interacties, gezamenlijk ondernemen en connectie met de natuur weer hersteld is. Ik droom van een wereld vrij van zorgen en verlost van technologie dat ons onmenselijk maakt. Ik weet zeker dat de mensheid beter af is zonder al die poespas. Wij hoeven geen machines te worden, het is absoluut geen meerwaarde maar de vernietiging van ziel en geest. Ik zal er alles aan doen om zo’n liefdevolle wereld mogelijk te maken en ik hoop jou als trouwe lezer van mijn berichten en verhalen in deze wereld te verwelkomen en te omhelzen.

Verbinding

Verbinding in deze tijd is van essentieel belang voor het bouwen van een vrije en liefdevolle toekomst. Mocht je zakelijke ideeën hebben, verzoeken of gewoon simpelweg in contact wil komen om iets op te bouwen dan ben ik bereikbaar op onderstaande emailadres.

Jedi Master

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Pin It on Pinterest