Wil je echt weten waarom je nu weer in een lockdown zit?

Je bent er waarschijnlijk achter na wat verder kijken dan je neus lang is dat dit niet meer om een killer-virus gaat.

Mark Rutte dient namelijk niet het volk. Hij dient Agenda 2030 en gaat op 1 knie voor de World Economic Forum.

Agenda 2030 heeft agenda punten. Deze punten noemt deze “groene” corona cult Sustainable Development Goals. SDG’s.

Deze toekomstvisie lijkt op eerste zicht mooi. Gelijkheid, eerlijke handel, gezond milieu? Lijkt mooi toch?

Rutte noemt het de “ultimate prevention agenda”. Sta hier even bij stil. Deze handlangers van het World Economic Forum die nu de mondkapjes, lockdowns en vaccinaties pushen zullen straks precies voor jou bepalen wat jij wel en niet mag doen. Totale controle en volledige macht. Voor alles zal je toestemming moeten vragen. Je mag niet meer ziek worden. Je mag geen eigen mening meer hebben. Geen eigen spullen, geen bezittingen van wat voor soort dan ook. Wat zal jij toch gelukkig zijn als de Nieuwe Wereld Order van het Nieuwe Normaal jou verteld wat je wel en niet kan doen. Met wie je omgaat en met hoeveel. Zij zullen je integriteit van lichaam en geest schenden. Keer op keer weer. Alles om deze Sustainable Development Goals te behalen.

Deze visie voor de toekomst is het product van zieke mensen die de connectie met hun menselijkheid en liefde totaal verloren zijn. Zij willen het leven reduceren tot een model dat volledig gecontroleerd kan en moet worden. Elk aspect van het leven zal aan banden gelegd worden. Er zal geen ruimte meer zijn voor zelfstandigheid, creativiteit, initiatief, onafhankelijkheid. Je zal niets anders zijn dan een slaaf in dienst van het ultieme systeem geleid door psychopaten.

Daarom is het zaak dat wij als mensen massaal ontwaken, opstaan en de strijd aangaan om deze ontwikkeling te stoppen en met een betere toekomst te komen. Een liefdevolle, menselijke toekomst waar niet het systeem of technologie centraal staat maar wij als mens. Met al onze gebreken en al onze struggles. Mensen met vrijheid om fouten te maken en te leren van deze fouten. Vrijheid om elkaar lief te hebben en je dromen te verwezenlijken.

Ik zal tot de laatste snik vechten voor deze menselijke toekomst. Vrij van de smerige agenda 2030. Verbonden, samen. Als een echte gemeenschap. Gedreven door de passie van mensen en niet door de binaire motieven van kunstmatige intelligentie.

Ik zal strijden. Niet met wapens. Niet met vuisten. Ik zal strijden met liefde, passie en eigenzinnige creativiteit. Steeds op zoek naar meer verbinding met de medemens. Samen.

❤️
?

Pin It on Pinterest