Realiseer je even de manier waarop zij ons aanspreken

Mark en Hugo waarschuwen ons als de cijfers niet dalen. Virussen bestaan al zo lang als de mens bestaat. Langer dan dat maar opeens is het onze schuld als de cijfers niet dalen omdat wij niet genoeg ons best doen en niet voldoende gehoorzamen. Dit is het gedrag van een narcist en wij worden mishandeld en gemarteld door deze psychopaten.

Iedereen met twee hersencellen snapt natuurlijk dat Hugo en Mark de hoofdverantwoordelijken zijn voor de stijgende cijfers. De mondkapjesplicht, de lockdowns. De PCR test die niet gebruikt kan worden om corona besmettingen vast te stellen. De gefabriceerde drama om een handje vol ziekenhuisopnames en doden. Als je alles in de juiste context plaatst zoals een verstandig mens doet dan zie je dat 2020 niet heel veel anders is qua oversterfte dan de jaren ervoor.

Kijk maar wat je doet maar ik zou mij daar niet zo druk om maken. Onze regering heeft niets meer te vertellen. Hun tijd is voorbij.

Onze tijd is gekomen maar eerst tijd om te zeggen tot hier en niet verder. Het STOPT wanneer wij massaal zeggen dat het STOPT.

Horeca wil je weer open? Zeg dan STOP tegen de maatregelen. Winkeliers, willen jullie weer vrij kunnen ademhalen? Zeg dan STOP tegen de mondkapjesplicht. Jongeren, willen jullie weer met vrienden een biertje doen of een festival meepakken? Zeg dan STOP tegen Mark en Hugo.

Het STOPT wanneer wij dat willen en dat weet Mark maar al te goed.

Pin It on Pinterest