Steeds minder mensen geloven dat het allemaal gaat om het ons beschermen tegen de dreiging van een zeer dodelijk virus

Steeds meer mensen leren dat corona de perfecte kans is op een Grote Reset. U heeft het Mark Rutte al horen zeggen, Build Back Better.

Maar wat betekent dat nu precies? Welke visie schuilt er achter deze Grote Reset waar corona zo’n Grote Kans voor is en wat betekent dat voor jou en mij?

oprichter van het World Economic Forum Klaus Schwab heeft geschreven en gesproken over zijn nieuwe hobby en dat is de wereld opnieuw maken volgens zijn visie en voorkeuren in iets dat hij en anderen noemen:

THE GREAT RESET.

Jij hebt inmiddels wel van deze term gehoord en anders heb je de afgelopen maanden in een grot geleefd.

De grote reset volgt deze lijn van redenering van COVID lockdowns en kapotte economieën die we nodig hebben om ze opnieuw op te  starten op manieren die als meer verlicht worden beschouwd. Meer verlicht vertaalt zich in minder rommelige vrijhandel en minder kleine bedrijven en meer interpersoonlijke besluitvorming gecentraliseerde overheidscontrole en ook meer machtige multinationale ondernemingen.

de ironie is dat economieën juist werden geruïneerd door

overheidscontrole en de voorgestelde oplossing voor een probleem gecreëerd door overheidscontrole is meer overheidscontrole. Ziet u de waanzin?

De Grote Reset zou een realiteit moeten zijn in het jaar 2030 en

een verrassend verontrustend aantal wereldleiders zijn aan boord met dit project. Voor historische normen 2030 is al om de hoek.

Dit betekent dat hierin fouten opsporen in deze visie voor de nabije toekomst een uiterst urgent project voor de mensheid is.

Ik zou hier een dag aan kunnen besteden en ik moedig je aan om video’s te bekijken van onder andere Blue Tiger Studio die het idee ontkrachten dat deze Grote Reset iets is waar de mensheid op zit te wachten.

https://www.youtube.com/channel/UCuwWXfh9Dk5OD6sdzSOcYiQ

Eén citaat van deze visie is: u zult niets bezitten en u zult blij zijn.

Ik hoef u er niet op te wijzen dat deze Klaus Schwab elk jaar de toekomstplannen van de wereld in Davos bespreekt met rijke elites.

Deze Klaus Schwab heeft alles in huis om door het leven te gaan als ware slechterik uit een James Bond film.

Laten wij eens kijken wat er allemaal mis is met deze Grote Reset die ons nu door de strot geduwd wordt.

Zouden wij niet moeten beslissen wat ieder van ons wil in onze toekomstige toekomst? Deze voorgestelde social engineering op een planetaire schaal is niet iets waar wij ons vrijwillig voor hebben opgegeven en bovendien is het niet bewezen dat deze Grote Reset de oplossing is en is daarom inherent gevaarlijk.

wat als zich onvoorziene problemen voordoen, hoe

zullen we dat dan ongedaan maken, maar meer dan dat, wat als onze reactie gewoon heel menselijk is, namelijk nee dank je, ik wil dat niet voor mijn leven en deze gedachte maal miljarden mensen op aarde die er ook zo over denken. Deze Grote Reset is in geen enkele vorm een democratisch besluit door het volk. Het wordt ons opgedrongen. Zij bepalen wat het beste voor ons is. Als jij het er niet mee eens bent dat jij je bezittingen moet opofferen en je vrijheid? Wat dan? Heb je dan een optie om te zeggen, nee ik doe niet mee of zullen zij je dwingen?

Dit proces zal de mensheid enorm veel kosten in de vorm van onrust en verlies voor iedereen behalve de mensen die achter deze Grote Reset zitten. Het volk zal onderdrukt worden en de uitvoerders zullen het verkopen alsof het voor onze eigen bestwil is.

Krijg je al een nare smaak in je mond?

De visie is een utopische wereld geheel volgens een schema opgesteld door de elites. Dit allemaal voor onze eigen bestwil. Dit hebben wij eerder gezien in de wereld. Dit heet totalitarisme.

Totalitarisme is een ideologie van de vorige eeuw dat heeft geleid tot een spectaculaire dodentol via genocide of verhongering of een combinatie van de twee. Deze hel op aarde ontstond op basis van utopisch denken. Het volgen van een schema om de wereld te reorganiseren. Alles komt goed en verzet je ook niet we doen dit voor uw eigen bestwil en elke keer dat het werd gedaan werd een beroep gedaan op interessante technologie als een ding dat dit keer anders was dan in de tijd daarvoor. Zo zie je dit ook nu in onze tijd weer naar voren komen in de vorm van digitalisering en kunstmatige intelligentie.

Deze communistische utopische visioenen hebben meer dan 100 miljoen mensen gedood met de nieuwe technologieën van de

industriële revolutie als een nieuw middel om de massa te voeden. Dit zou ons allemaal redden als we maar gehoorzamen.

Deze manier van denken heeft een mislukkingspercentage van 100 procent.

Herr Schwab heeft echter voorgesteld om het opnieuw te proberen. Dit keer op planetaire schaal. Dit keer hoeven wij ons geen zorgen te maken om de implementatie en gevolgen. Dit keer hebben wij tenslotte nieuwe technologieën.  De wonderen van

het digitale tijdperk en AI (Artificial Intelligence) Dit keer gaat het wel lukken en trouwens, het is voor uw eigen bestwil.

Komt dit u bekend voor?

De impuls die deze utopische visie drijft is identiek aan de marxistische impuls die de vorige rampzalig visioenen hebben gevoed. Als je voorbij de digitale glitter kijkt en geautomatiseerde moderniteit van Klaus wat is dan de onderliggende filosofie? Wat is de kern ervan?

Eigendom is slecht en collectivisme is goed. We werken allemaal samen en de regering verdeelt naar behoefte. Waarom klinkt dit zo bekend in de oren? Is die niet duidelijk marxistisch? Het is bijna

gênant hoeveel het op elkaar lijkt. Gemeenschappelijk gebruik is zogenaamd de manier van de toekomst. Laten we ons verenigen om te werken en we zullen allemaal genieten van gelijkheid. Het is niet te onderscheiden van de filosofie van Marx en de beloften van

Lenin.

Dit soort visies hebben wij nu wel genoeg gehad in de geschiedenis van de mens. Het is een slechte grap geworden.

Hoe zit het trouwens met het concept van eigendom?

eigendommen hebben onderbouwd juist de mensenrechten. Het verwijderen van eigendommen decimeert de mensenrechten. Wij hoeven alleen naar de geschiedenis te kijken voor antwoorden waarom wij dit niet willen.

De massa van de mensheid zwoegde onder het regime van Warlords en Koningen en individuen hadden niets anders dan kruimels. De arbeid van de massa verrijkte de macht alleen nog verder. De slaven kregen het minimale voor hun inzet en zij die alles hadden begonnen al heel snel hun macht te misbruiken. Ik vind je vrouw of je dochter leuk of je vee, je huis bij dat riviertje. De mensen met macht verkregen van zij die bijna niets hadden gaf hun de mogelijkheid om alles toe te eigenen en wat kan je doen? Als volk was je tenslotte afhankelijk van zij die macht hadden want zij waren degenen die alles onder het volk verdeelden.

Herr Klaus Schwab suggereert met zijn Grote Reset eigenlijk dat wij terugkeren naar een soortgelijke realiteit alleen dit keer in een modern jasje. Het resultaat zal exact hetzelfde zijn. Het zal zelfs met de komst van moderne snufjes en technologie nog makkelijker worden om het volk te controleren en te onderdrukken.

Een van de grootste sprongen voorwaarts in de geschiedenis van de mensheid waren momenten waarbij de mens werd verlost van de tirannie van zij die de mens bezit, bezit waar hij woont en alles om je heen wat je nodig hebt om te kunnen leven.

Als mens ben jij totaal kwetsbaar als anderen jouw leven bezitten en bepalen. Maak de leider boos? Weiger mee te werken? Niet politiek correct genoeg? en zij kunnen je volledig vernietigen. Ze ontnemen je huis, je inkomen, je gezin, je vrijheid. Dit is waar wij met z’n allen nu naartoe gaan. Dit ging nooit om het ons beschermen voor een dodelijk virus.

Eigendommen geeft de macht terug aan het volk. Het gewone volk en wetten die onze eigendommen beschermen, beschermen ons. Dit geeft ons vrijheid en een fundamenteel onderdeel van welvaart.

Elke tirannie dat uitbrak in de vorige eeuw begon met het ontnemen van rechten. Denk aan hoe dat ging met de Joden. Hun recht op eigendommen werd afgepakt. De Russen werden hun boerderijen ontnomen en de bedrijven en eigendommen van de Tutsi’s werden geconfisqueerd. Stap 1 is altijd het aanpakken van eigendommen en bedrijven. Kijk even om u heen. Wat zie je nu al gebeuren? Wat gebeurt er momenteel met onze ondernemers en hun bedrijven?

Zodra iemand begint met een framing van bezittingen als iets slechts dan moeten bij jou alle alarmbellen gaan rinkelen. De Nederlandse politiek kent tegenwoordig vele politici die er zo over denken. Zij zien het liefst een volk zonder bezittingen.

En laten wij eerlijk zijn. Het hele idee dat niemand iets zal bezitten is niets anders dan een façade. Er zullen altijd mensen zijn die bezitten. Zij zullen alles bezitten. De Grote Reset zal een einde betekenen van alle kleine ondernemingen en ondernemers en gigantische multinationale corporaties zullen het bed delen met de overheid. Zij zullen samenwerken in het verdelen van de middelen onder het volk. Wat kan er nu ooit misgaan met zo’n fantastisch idee.

Wij als mens zullen niets meer bezitten. De overheid en gigantische corporaties zullen alles bezitten en dus zullen zij jou en mij bezitten. Dit is de essentie van tirannie.

Wij hoeven niet verder te kijken dan China om te zien hoe zo’n systeem werkt. Denk aan het sociale kredietsysteem. Als jij je als bewoner niet exact zo gedraagt zoals de regering dat wenst dan zullen zij middels dit sociale kredietsysteem de mogelijkheid tot het doen van bijvoorbeeld transacties stilleggen of zij zetten je uit je huis want je bezit tenslotte niets en als je niets bezit dan heb je ook geen rechten of wetten die jou beschermen tegen de machthebbers.

Het is ten aller tijde van essentieel belang om te weten wie deze mensen zijn die dan alles bezitten want zij kunnen met een druk van de knop ons leven beëindigen. Verzet in zo’n wereld is niet meer mogelijk.

Pas op want zij zullen je een leugen voorschotelen. Als jij je kritisch uitlaat over het niet meer hebben van bezittingen dan zullen deze beleidsmakers ons wijs maken dat wij samen als collectief alles zullen bezitten. Uiteraard is dat onzin. De Elite zal alles bezitten. Het is dezelfde oplichting als wij al eerder zagen in Rusland.

Het nieuwe systeem, de natte droom van Klaus Schwab en beste leerling uit de klas Mark (Marx) Rutte zal het einde betekenen aan een creatieve stimulans dat de mens nodig heeft om innovatie en welvaart voorwaarts te drijven. Er is tenslotte geen beloning meer voor hard werken. Alleen voor gehoorzamen. Alles zal in het belang van het collectief zijn dus wat gebeurt er met onze ondernemers, onze wetenschappers en iedereen die iets wil bereiken in het leven.

Ik kan uren blijven doorgaan over de reden waarom wij in een lockdown zitten. Het zou een boekwerk worden. Dit is ook een valkuil voor velen. Mensen hebben de attentie-span van een doodgeslagen strontvlieg en zijn van alle gemakken voorzien. Zelfstandig achter informatie aangaan om tot een conclusie te komen of onze regering wel de beste keuze voor ons maakt is een stap te veel. Het is makkelijker om achter de laptop de rellen af te keuren met een voor de handliggende opmerking of om mensen van Viruswaanzin wappies te noemen, niet eens wetende dat het al maanden Viruswaarheid heet. Het intereseert ze gewoon niets want interesse moet iets gemakkelijks zijn. Iets waar je doorheen kan scrollen op Netflix of je smartphone.

Het is echter heel belangrijk voor ons om te weten waarom onze winkels gesloten zijn. De kinderen thuis zitten. De avondklok, de mondkapjesplicht. Het is duidelijk dat het niet meer gaat om een virus als je verder kijkt dan je neus lang is maar dat het gaat om het gebruiken van deze crisis als een fantastische kans om deze utopische wereld van de Elite te realiseren middels een Grote Reset. Tevens weet je dat dit niets anders is dan tirannie in een modern jasje.

Wij moeten ons met alle macht en passie blijven verzetten tegen deze desastreuze richting waar wereldleiders, instanties en corporaties ons opdwingen. Wij moeten dit doen middels het principe van:

Non-Violence & Non-Compliance

De urgentie van het opstaan en verzetten tegen deze Grote Reset is noodzakelijk onder de grote massa als wij hierin succesvol willen zijn. Hier ligt dus een taak, een taak die velen van ons al maanden geleden hebben opgepakt om te blijven rapporteren over wat er werkelijk speelt in de wereld.

Blijf doorgaan. Laat je niet intimideren door het regime. Laat je stem niet verloren gaan in de chaos.

Uiteindelijk moeten wij hier uit zien te komen doormiddel van liefde en steeds meer toenemende vrijheid. Een vrijheid die nooit te bereiken is als wij onze rechten en bezittingen opgeven.

Pin It on Pinterest