#ditismijnzorg

Neem even een moment om dit artikel te lezen, zie het plaatje. #ditismijnzorg

Geen woord hierover van onze zogenaamde leiders. Demissionaire leiders wel te verstaan. Leiders naar de afgrond. Dat is in ieder geval zeker. Zij poseren liever met een glimlach van oor tot oor voor de camera wanneer een figurant met het vaccin wordt geïnjecteerd of ontpoppen zich als een ware cowboy met krachtige woorden zoals relschoppers, hooligans, bek houden, aso’s, terroristen, opruiers. Moet ik doorgaan? Kan hoor. Ik heb inmiddels duizenden voorbeelden van de manier waarop onze overheid totaal geen respect toont voor het volk. Respect is alleen gereserveerd voor zij die gehoorzamen. Niet voor zij die kritische vragen stellen en zich oprecht zorgen maken over beleid en integriteit.

Ze zijn zo snel in het veroordelen van de rellen maar de humanitaire ramp die zich in de wereld voltrekt als direct gevolg van de totaal buitenproportionele corona maatregelen daar wordt maar weinig aandacht aan besteed.

Je bent een wappie of je stelt je aan. Je bent egoïstisch en je doet het voor een ander, niet voor jezelf. Door jou blijven wij nu langer in lockdown. Gewoon gehoorzamen en dan kunnen we straks weer normaal doen. Al dat soort nonsens krijgt men te horen. Dit allemaal in een klimaat waarbij al onze vrijheden ingeperkt zijn en elke mogelijkheid tot plezier ontnomen is. Ons leven wordt vervangen door een digitaal slap aftreksel. Kijk Netflix en gewoon je bek houden. Niet knuffelen maar doe een zoom sessie. Doe alsof.

Dit soort opgelegde isolatie en dehumanisatie is de ergste vorm van marteling en dit is al maanden gaande. De meeste mensen hebben het niet eens door. Zij gaan er stilletjes aan kapot en houden zich tot het laatste moment groot, alleen om erachter te komen dat de mens niet zonder liefde en fysiek contact kan.

Mensen lijden aan Stockholm Syndroom of aan PTSD en onze regering die er eigenlijk voor zou moeten zijn om ons de dienen en te beschermen die gebruikt tactieken om ons verder te onderdrukken en tegen elkaar op te zetten.

Wij zijn inmiddels zo diep gezonken in ons land dat een oproep tot opkomen voor je rechten, zoals demonstreren nu kan leiden tot gevangenisstraf.

Als ik straks in de gevangenis beland onthoud dan goed wat ik heb gedaan. Ik heb niets anders gedaan dan je leren staan in je eigen kracht door mijn teksten en door mijn mening.  Ik heb verteld om voor je mensenrechten op te komen op een niet-gewelddadige manier. Ik heb opgeroepen om te staan voor liefde en vrijheid.

Wanneer de overheid met oorlogsretoriek en snelrecht mensen opsluit die op Facebook het lef hebben om zich uit te spreken dan weet je dat het al veel te laat is.

Het is 5 voor twaalf riepen wij toen de lockdown begon. Nogmaals toen in Den Haag de demonstranten werden opgedreven. Nogmaals bij de mondkapjesplicht en weer bij de spoedwet.

Het is altijd maar 5 voor twaalf. Ik heb een keiharde wakeup call voor je. Wij zijn ver over twaalf. Al heel lang! Ons land is een dictatuur. Onze vrijheid is beperkt en ja, wij leven al in een politiestaat.

Ik zeg keihard NEE tegen geweld. Ik zeg daarom ook keihard NEE tegen onze overheid dat geweld gebruikt tegen eigen volk. Wij moeten elkaar beschermen tegen deze staatsterreur.

Wakker worden. Allemaal wakker worden. Heel snel!

Pin It on Pinterest