Schat! De politie staat voor de deur

Steeds vaker zie ik beelden voorbij komen van liefdevolle, oprecht bezorgde mensen die een bezoekje krijgen van 2 of meer agenten. Vrijwel altijd in de avond, in je eigen veilige haven dat je huisje is.

De reden van dit bezoek is iets dat je op internet hebt geplaatst. Je zou je schuldig maken aan opruiing. Het is tegenwoordig heel makkelijk.

Als ik jullie zeg: lieve mensen. Ga de straat op. Ga dansen en geniet van het leven.

Dan zou dit al voldoende reden kunnen zijn voor zo’n gezellig bezoekje. Als ik dan nog wat aanvullende informatie vermeld, een demonstratie wil organiseren wat nog steeds een fundamenteel grondrecht is by the way dan kan jij je camera alvast aan gaan zetten want een ding dong bij de voordeur zal niet heel ver verwijderd zijn van de realiteit. Het “Nieuwe Normaal” van Rutte.

Deze agenten komen steeds vaker zeer verward over. Dat zie je terug in hun ogen maar ook in hun gedrag. Een gesloten houding en het lijkt er sterk op dat het politiekorps is geradicaliseerd. Zodra jij het voor jezelf opneemt of met feiten komt dan is daarover geen discussie mogelijk. Jij moet je onschuld bewijzen in plaats van andersom. Alles is andersom geworden in de wereld. Als je dat herkent dan ben je wakker. Dan denk je gelukkig nog na.

Het is een dystopische wereld geworden. Het is niet 10 voor 12. Het is niet 5 voor 12. Het is zelfs niet 1 voor 12. Wij zijn inmiddels ver over 12en.

Maar laat je nooit intimideren. Jij bent niet de persoon die hier fout zit. Jij bent niet het probleem. Zij willen je dit graag laten geloven zodat ook jij je braaf gaat houden aan de extreme maatregelen die je vrijheid voor altijd zullen ontnemen. Jij bent een stralend, wakker persoon. Misschien ben je boos en geëmotioneerd. Dat is normaal. Mensen met empathie reageren namelijk zo als er sprake is van onrecht.

En er is sprake van onrecht. Groot onrecht. Samen moeten wij elkaar hierdoorheen slepen. Dit onrecht zichtbaar blijven maken voor iedereen in de wereld en wij moeten blijven opkomen voor onze vrijheid, altijd vanuit liefde, vreedzaam maar resoluut.

Sta in je kracht. Blijf deze verwarde agenten aanspreken op hun afwijkende gedrag. Wat zij doen is niet normaal, zelfs niet een nieuw normaal. Dit is abnormaal. Dit is absurd. Dit is een misdrijf tegen de mensheid.

Wij gaan dit samen winnen want passie en liefde voor het leven, de vrijheid en elkaar is de sterkste kracht in het Universum.

Love you all warriors ❤ ?

Pin It on Pinterest