Ik ga even heel straight forward met jullie zijn

Dit is mijn mening en mijn visie en geen aanval op personen maar een verzoek tot zelfreflectie en nadenken. Wat je ermee doet is geheel aan jezelf. Dat is ook een vrijheid dat beschermd moet blijven.

Ik lees veel berichten over dat Willem Engel en Jeroen Pols controlled opposition zijn en dat het hun schuld is dat het kabinet nu met een spoedwet kan komen om die avondklok juridisch veilig te stellen. Uiteraard gaan de berichten nog veel verder dan dat en deze achterdocht speelt ook veel langer. Toch wil ik hier iets over kwijt.

Kijk, je hoeft Willem niet leuk of aardig te vinden. Ik snap dat wel. Het is iets persoonlijks. Persoonlijk voel ik dat Willem iemand is die je gewoon in het echt moet leren kennen en dan weet ik bijna zeker dat je een hele andere indruk krijgt van hem dan zoals je hem ziet op je beeldschermpje. Mijn alarmbellen gaan in ieder geval niet af bij mensen als Willem en Jeroen en ik heb aardig wat ervaring met mensen die kwaad willen. Heb ik dan alle wijsheid in pacht? Nee absoluut niet maar dan val ik terug op denken vanuit beginselen. Wat zijn feiten. Wat is bewezen. Hoe zitten de fundamentele principes in elkaar en dan kan je vanuit daar verder beredeneren maar nooit door de feiten buiten beschouwing te laten en nooit zonder geldige argumenten.

Wat ik zie en wat gebeurt is dat mensen zoals Willem Engel en Jeroen Pols al ruim 10 maanden lang hun nek uitsteken voor ons. Voor duizenden mensen zijn zij een hoop geworden. Een inspiratie. Achter Viruswaarheid schuilt een enorme groep vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten om voor een positieve verandering te zorgen.

Ik krijg dan ook een nare smaak in mijn mond als ik mensen zo makkelijk zie beschuldigen en framen. Controlled opposition? Door mensen zo te ondermijnen die zich maandenlang inzetten ben jij de controlled opposition. Bewust of onbewust want als wij elkaar gaan framen dan hoeft de overheid en zijn extensies dat niet meer te doen. Dan doen wij al het werk, wij graven dan onze eigen graf. Zelfs ik ben een keer verweten controlled opposition te zijn. Weet je hoe dat voelt? Dat is niet leuk als je al 10 maanden lang je ziel en zaligheid stopt in een vrij Nederland voor iedereen. Dat voelt als een mes in de rug.

Bedenk je goed wat jij aanricht met je woorden want zij hebben altijd impact. Je bent geen anoniem persoon op internet. Jij bent verantwoordelijk voor wat je zegt en als je initiatieven zoals Viruswaarheid van alles en nog wat beschuldigd dan zal je met concrete bewijzen moeten komen en niet met complotten en cirkelredeneringen. Je wil toch geen wappie zijn? Je bent toch een compleetdenker in plaats van een complotdenker? Gedraag je er dan ook naar en houd je bij de feiten!

Al maanden roepen wij verbinding, liefde en vrijheid. Wees dan het voorbeeld!

Ik wil iedereen bedanken die zich de afgelopen maanden keihard, dag en nacht hebben ingezet voor onze vrijheid en het terugbrengen van gezond verstand in de samenleving. Mensen zoals Willem Engel, Jeroen Pols, Anna Zeven, Morry Krispijn, Sven Hulleman, Lange Frans, Robert Jensen en ga zo maar door. Alle alternatieve media die hier aandacht aangeven, alle vrijwilligers achter de schermen. Alle specialisten die hun nek uitsteken met gevaar voor eigen carrière en alle toppers op de social media die onverminderd door blijven gaan met het delen van nieuws en het posten van inspirerende teksten om elkaar op de been te houden.

BEDANKT ❤

Je bent vrij om een mening te hebben. Je bent zelfs vrij om dat te delen op internet. Onze overheid denkt daar inmiddels anders over maar ik geloof nog steeds in vrijheid van meningsuiting maar ik zeg dan ook:  neem verantwoordelijkheid voor wat je zegt. Bedenk wat het bijdraagt. Voegt het iets positiefs toe aan ons doel voor vrijheid en liefde of breek je er iets mee af en dan kom ik op het volgende punt. Gaat het echt om altijd maar gelijk hebben of krijgen? Draait het leven daar om? Ik geloof dat niet. Ik denk dat het veel belangrijker is hoe jij je leven leeft. Doe je dat met een gratie en een wijsheid. Doe je dat met liefde en overzicht of richt je heel veel schade aan voor jezelf en voor anderen door je manier van leven. Het is je eigen vrije keuze maar wees ervan bewust, zeker als je op een veldje liefde en vrijheid staat te schreeuwen.

Het gaat niet om gelijk in het leven, het gaat om hoe je leeft.

Love you all ❤ ?

Pin It on Pinterest