Ongevaccineerden pesten en uitsluiten

Wat vreemd dat je het mikpunt wordt nadat je borden ophangt dat ongevaccineerden niet welkom zijn.

De waarheid is hard voor zij die ervan wegkijken. Ongevaccineerden pesten. Dat is wat er werkelijk speelt. Ongevaccineerden onder druk zetten en uitsluiten en dan moeten wij een traan laten en schande spreken wanneer dit café  geconfronteerd wordt? Het is misschien niet chique maar ik begrijp het helemaal.

Mensen die meewerken aan de uitsluiting hebben geen enkel besef hoe hartverscheurend en afschuwelijk het voelt om geweigerd te worden bij je favoriete restaurant, bioscoop of sauna. Locaties waar men vaak al jarenlang trouwe klant zijn en nu worden ze niet alleen de deur gewezen maar er wordt ook nog verontwaardigd gereageerd als men hier boos en verdrietig op reageert.

Je kan toch testen? Testen? Je moet dus elke 24 uur je lichamelijke integriteit schenden door een staaf in je neus te laten roeren tegen je hersenbarrière aan? Geen spontaniteit meer maar eerst soms urenlang moeten reizen naar een testlocatie als deze open is om binnen gelaten te kunnen worden voor een kop koffie en een appeltaartje bij je eigen stamcafé.

Dus het is niet even een testje doen. Het is de walk of shame keer op keer totdat je toch maar die prik gaat halen. Zo spelen ze dit spel. Bovendien weet elk mens met verstand dat testen zonder symptomen totaal zinloos is en ook nog eens een extreem hoog aantal valse positieven produceert. Zelfs Rutte laat zich niet testen zonder klachten. Is hij eigenlijk wel werkelijk gevaccineerd vraag ik mij af.

Onze grondrechten zouden ondergeschikt zijn aan die van de gevaccineerden maar dit is nu precies de definitie van discriminatie.  Een hellend vlak met een diepe afgrond. De anderhalve meter die nu opgeheven is zou een versoepeling zijn die  alleen maar mogelijk is met de invoer van de coronapas maar waarom heeft niemand het over het feit dat er geen enkele wetenschappelijke basis is voor die anderhalve meter.

Laat mij een peer reviewt paper zien die deze maatregel als fundamentele regel stelt tegen een luchtweg virus pandemie. Laat mij de bewijzen zien dat social distancing een positief effect heeft gehad op de curve die zonder niet mogelijk was geweest.

Laat mij de bewijzen zien dat corona zo dodelijk en gevaarlijk is voor onze samenleving dat de drastische inperking van onze vrijheden en grondrechten rechtvaardigt zijn en laat mij zien dat de noodsituatie is uitgeroepen want alleen in een noodsituatie zijn dergelijke draconische maatregelen gerechtvaardigd.

Straks gaan de IC’S vollopen. De R zit in de maand. De zogenaamd verdwenen griep komt terug volgens mediapropaganda maar iedereen weet dat de griepcijfers bij de coronacijfers zijn opgeteld want zo’n PCR test verteld je niet of je werkelijk corona hebt of iets anders.

Reken erop dat de spoedwet en coronapas gewoon weer tot ver in het volgende jaar verlengd zal worden. De QR samenleving verder uitgerold en voor nog meer zaken zal gelden en dat met de komst van G2 zelfs testen, waar je straks eerst zelf voor moet betalen je geen groen vinkje meer zal geven.

Het is allemaal een zwendel. Het gaat om controle op een ongekende schaal mogelijk gemaakt door de nieuwste technologie. De technocratische tirannie.

De wetenschap is gekaapt door deze club van het World Economic Forum en zij bepalen welke experts het grote publiek mogen aanspreken. Elke wetenschapper die een andere uitspraak doet dan past binnen de agenda zal te maken krijgen met extreme censuur, ridiculisatie en dreigementen.

Ondertussen blijven de mensenrechten organisaties verdacht stil in een tijd waar op zo’n grote schaal de grondrechten geschonden worden. Ze zitten er bovenop als iemand niet met gelakte nagels achter de kassa mag zitten maar als miljoenen mensen worden uitgesloten van deelname aan de samenleving dan praten deze organisaties het nog goed ook. Ondertussen wel die subsidies naar binnen blijven harken. Ik vraag me af hoeveel van  die kopstukken bij dit soort instanties banden hebben met partijen zoals D66 en het WEF.

Op de handhaving hoef je ook niet te rekenen. Zij nemen niet eens je aangifte op terwijl er sprake is van discriminatie en maken het zichzelf makkelijk door zich te weerhouden van inhoudelijk commentaar of komen met opmerkingen als ik doe ook alleen maar mijn werk.

Ik snap dat de politie van tegenwoordig heel erg gevoelig is en in no time op hun teentjes zijn getrapt maar ik ga toch de vergelijking maken en vaststellen dat de handhavers in de 2e wereldoorlog ook alleen maar hun werk deden terwijl de Joden massaal uitgesloten werden. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Kijk wat zo’n bericht losmaakt in mij. Ga ik zomaar de waarheid delen, iets wat De Telegraaf al heel lang niet meer doet.

Pin It on Pinterest