Nederland is een criminele organisatie met nul respect voor uw mensenrechten

Macht en totale controle is het globale spel dat gespeeld wordt en de oorlog is verklaard aan de vrije, zelfbeslissende en denkende mens.

Wij hebben nihilistische politici aan de ene kant die de wereld in een hel willen veranderen met hun Build Back Better en aan de andere kant een politieorganisatie dat totaal verrot is. Agenten zijn niets anders geworden dan gefrustreerde mannetjes die molesterend en sexueel intimiderend de straten en vele velden onveilig maken voor de liefdevolle medemens.

Elke goede politieagent hoort zich uit te spreken en zichzelf te distantiëren van leiding en collega’s die het geweld naar vreedzame burgers aanmoedigen en zelfs glorificeren en ik, ik zal het opnemen voor elke integere agent die opstaat en ik zal er voor ze zijn maar de politieorganisatie in zijn algemeen? Dat moet ontbonden worden en de participanten van buitensporig geweld voor het Europees hof gebracht worden.

Bescherm de integriteit van de mensheid door moreel verwerpelijk gedrag publiekelijk te veroordelen en laat een hervormde politieorganisatie er weer zijn voor het volk. Een beschermende rol. Een liefdevolle, bemiddelende en behulpzame rol.

Dit is het tijdperk waarin het volk moet opstaan en een eind maakt aan de duivelsheid van de mensheid.

We must take a stand! Rise up and take the power back to the People.

Wat er nu weer gebeurt in de politiek, de show. De belediging naar het Nederlandse volk. Dit moet de druppel zijn voor elk zelfrespecterend mens. Wij moeten onze inzet verdubbelen. De demonstraties moeten groter en frequenter en het klokkenluiden moet tot in de diepste beerputten nagalmen zodat iedereen de waarheid ziet.

Wij moeten deze wereld non-stop bestoken met liefde, vrijheid en waarheid. Nimmer buigen wij meer voor het gespuis dat de wereld in een wurggreep houdt.

We are the Change! ❤️?❤️

Pin It on Pinterest