Ik citeer: “Het zou gaan om een oudere patiënt met een verslechterd immuunsysteem.”

uhhmmm, ik kan hier vele argumenten bedenken hoe een herbesmetting mogelijk is. Misschien omdat de patiënten een verslechterd immuunsysteem hebben dat zij kwetsbaar zijn om een 2e besmetting op te lopen maar een gewone verkoudheid bijvoorbeeld is ook een coronavirus. Toevallig komen wij net in een golf virussen terecht zoals o.a. rhinovirussen, influenza’s en ook coronavirussen waarvan er dus vele bestaan en die allemaal als positief in de testen naar voren kunnen komen. Je kan dus in bijna alle gevallen iemand betrappen op deeltjes RNA van een coronavirus in het lichaam en dan hebben wij het in het nieuws over het “vaststellen” van een herbesmetting bij 1 coronapatient in Nederland? Hebben jullie dat werkelijk vast gesteld?

Dit is heel doorzichtig lieve mensen. Ik kan niets anders concluderen dan dat the powers that be aan het voorsorteren zijn voor een 2e golf, een 2e lockdown en daarmee dus hun strategie bekennen om de oplopende weerstand van het volk de grond in te drukken en hun vaccinatie programma verder te rechtvaardigen. Lieve mensen – trap hier niet in! Dit is een zwendel. Je leven en je vrijheid is voorbij.

Wij moeten binnenkort allemaal een hele moeilijke keuze gaan maken. Laat ik mij vaccineren en wordt ik eigendom van de staat. Een slaaf zonder vrijheden. Een slaaf waarvan steeds meer gevraagd zal worden of weiger je te vaccineren met alle risico’s die daarbij komen kijken. Geldboetes, gevangenisstraf, gevaccineerd worden onder dwang, uitgesloten worden van deelname van samenleving en ga zo maar door. Ik heb mijn keuze gemaakt. Ik ga liever dood, vechtende voor mijn vrijheid dan deel te nemen aan het nieuwe normaal als slaaf.

Wie vecht er mee!

– als zij zo graag hun Nieuwe Normaal willen dan mogen zij die hebben. Veel plezier met je neppe puinzooi. Jullie zullen jezelf volledig vernietigen. Laat ons, vrije mensen die dit niet accepteren lekker met rust. Wij zoeken wel een land of eiland en wij zullen daar leven in harmonie en als mens. Hou je rotzooi maar en stop dat vaccin overdwars in je reet en stik lekker in je mondkapjes.

Pin It on Pinterest