Even een mededeling voor de “verzetsstrijders”

Ik zie regelmatig commentaar voorbij komen over de wijze van demonstreren. Denk dan bijvoorbeeld aan het dansen op DJ Jean tijdens een demo op het Malieveld.

Er zijn een aantal strijders die zich hier enorm aan storen. Zij vinden dit nonsense, flower power slap gedoe en gebruiken de gelegenheid om deze mensen belachelijk te maken.

Ik spreek nu even deze personen aan. Waar ben je in godsnaam mee bezig? Iedereen die opstaat voor vrijheid en tegen de spoedwet en maatregelen doen dat op hun eigen manier en proberen op hun manier een steentje bij te dragen. Waarom ga je deze mensen afkraken? Laat dat lekker aan de mainstream media over. Die doen dat al fulltime namelijk. Wees blij dat er uberhaubt mensen op dat Malieveld staan. Er zijn nog genoeg mensen die in diepe coma verkeren en ons mee de afgrond in sleuren. We hebben iedereen nodig om verschil te maken.

Stop met elkaar belachelijk te maken. Er zijn zogenaamde “hardcore verzetsstrijders” die zich blijkbaar verheven voelen over anderen. Mijn advies is om je ego lekker thuis te laten als je de strijd wenst te winnen en verbind je liever met iedereen om je heen. Wij moeten 1 volk worden. Als wij onder elkaar niet in staat zijn om respect voor elkaar te tonen dan hebben wij geen onderdrukkers nodig om ons de afgrond in te werpen. Dat doen wij dan zelf al.

Denk hier eens over na. Woorden hebben waarde en woorden kunnen schaden. Woorden kunnen onze doelstellingen ondermijnen en woorden kunnen onze ondergang worden. Wees dus bewust van wat je zegt en tegen wie en hoe. Neem verantwoordelijkheid.

Pin It on Pinterest