Het vaccinatiepaspoort

Met de komst in de nabije toekomst van het vaccinatiepaspoort wordt indirecte vaccinatieplicht een feit en hiermee is ook dit “complot” werkelijkheid geworden.

Reizen is voor mij een passie en dus raakt dit mij keihard in mijn ziel. De wereld verkennen en nieuwe mensen en culturen ontmoeten is als zuurstof voor mij. Ik leef hiervoor.

Stel je voor dat je ook nog moet reizen voor je werk en principieel tegen het corona vaccin bent? Ben je dan straks je baan kwijt? Wat dacht je van ondernemen? Is dat dan ook verleden tijd voor de niet gevaccineerden?

En waar trek je de grens. Nu is het bij reizen. Straks moet je aantonen dat je gevaccineerd bent als je boodschappen gaat halen. Dit soort ontwikkelingen brengen ons met sprongen dichterbij een dystopische wereld van een totalitair regime. Een 24/7 testcultuur. Een globale dictatuur.

Geen enkele instantie heeft bevoegdheid over de waarheid en de waarheid komt altijd boven water.

De machten achter deze ontwikkelingen, de maatregelen en de zogenaamde oplossingen zijn alleen machtig omdat wij ze die macht geven.

Het is tijd om daarmee te stoppen. Om overheden en instanties te onthouden van deze macht en controle over ons en om onze vrijheid te claimen als soevereine mensen.

Mensen die dit regime steunen mogen van mij in angst thuis blijven. Je volspuiten met troep en de voeten kussen van jullie keizers zonder kleding. Ga lekker in een door de overheid aangewezen flatje zitten met je bordje nep vlees, beroofd van al je bezittingen. Laat je als slaaf gebruiken als dat jouw doel is in het leven. Braaf gehoorzamen aan je eigen gevangenschap. Jij bent vrij om dat pad te bewandelen.

1 ding wil ik u mededelen en knoop het heel goed in de oren. Bemoei je niet met mijn vrijheid of voel de oerkracht van mijn liefde voor het leven. Ik bewandel een ander pad. Ik denk na en ik zal niet actief deelnemen aan mijn eigen onderdrukking. Ik zal mij verenigen met gelijkgestemden en desnoods zullen wij samen leven op een nieuwe aarde maar ik zal nooit buigen voor het regime dat nu heerst op aarde want in mijn ogen is dit het pure kwaad en in mijn hart voel ik alleen het licht.

Ik zal strijden. Niet met wapens maar met woord en wijsheid. Ik zal strijden met mijn liefde en het licht. Het Universum aan mijn zijde want het Universum wil het beste voor ons. Daarvan ben ik overtuigd.

Non Voilence & Non Compliance

oneindige volharding tot totale vrijheid is bereikt or I will die trying.

Pin It on Pinterest