De Staat is totaal geradicaliseerd met hun medische tyrannie en draconische maatregelen

Er is hier sprake van staatsterreur.

Gehoorzamen en uitvoeren van de wil van deze geradicaliseerde Staat is dus feitelijk deelnemen aan een terroristische organisatie en is dus strafbaar. Bovendien wil jij niet op je geweten hebben dat je hebt bijgedragen aan het onderdrukken van de medemens.

Het is dus onze burgerplicht geworden om de toekomst en vrijheid van Nederland veilig te stellen in naam van onze voorouders en voor de vele generaties die nog na ons komen. Het is onze plicht om de aarde beter achter te laten dan deze was. Het is tijd om jouw rol te spelen in dit toneelstuk des levens.

Burgerlijke ongehoorzaamheid is je wapen tegen deze tyrannie. Non violence en non compliance. Verlos jezelf van de angst voor verlies want wij worden geboren met alles dat wij nodig hebben om deze uitdaging aan te kunnen en onthoud goed dat het Universum het beste voor heeft en wil dat je gezond en gelukkig bent.

De pijn en leed die je voelt is ook jouw kompas. Het geeft aan dat jij afwijkt van de liefde en dus afwijkt van jouw ideale pad. Het ongemak dat je voelt is een waarschuwing om het anders te doen.

Het geluk, de liefde en euforie wanneer je vrij bent en geniet van het leven voelt niet voor niets zo goed. Het voelt goed omdat je dan het meest ideale pad bewandeld. Het pad zoals deze bedoeld is en zoals deze belooft is bij geboorte.

Het is echter aan jezelf om te kiezen of je een omweg kiest of dat je nu besluit om het gouden pad van geluk te bewandelen. Er valt niets te leren. Er is niets om op te wachten. Geen toestemming om te krijgen. Het is alleen kwestie van een besluit dat jij maakt voor jezelf in het leven.

Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen dan dooft het licht…

En het licht zal nooit doven zolang wij niet opgeven. Het is leven is om te beleven. Niet in gevangenschap en angst maar in vrijheid en vreugde met je hart gevuld met liefde voor het leven.

Pin It on Pinterest