Het stopt pas wanneer wij dat zeggen

Wat begrijpen mensen niet aan dit scenario. Het STOPT pas wanneer wij zeggen dat het STOPT. Tot die tijd zullen zij doorgaan met hun snode plannen voor totale controle.

Voor horeca is er geen toekomst en dat geldt tevens voor de meeste MKB’ers. Jullie staan straks in de rij voor basisinkomen. Tenzij wij zeggen dat het STOPT.

Wij komen in een 24 uur 7 test-samenleving terecht. Wilt u blijven deelnemen aan de samenleving dan zijn negatieve test bewijzen vereist en moet u de meest recente vaccinaties in uw paspoort hebben staan. Tenzij wij zeggen dat het STOPT.

Onze mensenrechten zullen een ding van het verleden zijn. Gehoorzamen is uw recht. Zij kunnen je 24 uur 7 opsluiten en als jij je huis niet meer kan betalen dan kom je in een kamp terecht. Niet gevaccineerde mensen zullen net als de Joden in de 2e wereldoorlog extreem beperkt worden in hun vrijheid. Het leven feitelijk onmogelijk gemaakt. Tenzij wij zeggen dat het STOPT.

Deze totale controle zal nooit vrijwillig worden opgegeven. Tijdelijke spoedwetten zullen permanent vastgelegd worden terwijl het Build Back Better plan uitgevoerd wordt. Een samenleving van totale controle over elk aspect in jouw leven. Van jouw vrijheid en je lichaam tot wat voor eten er op je bordje ligt. Het zal allemaal voor jou bepaald worden door psychopaten zoals een Mark Rutte, Hugo de Jonge en Sigrid Kaag en de generaties nihilisten die hen zullen opvolgen. Het zal de dood worden van onze menselijkheid. Het zal een kunstmatige samenleving worden zonder liefde zonder vrijheid en zonder plezier.

Tenzij wij zeggen dat het STOPT.

Hoe lang nog voordat jouw grens bereikt is? Of hebben zij je menselijkheid al te pakken? Is je vlammetje al uit en ben jij een figurant geworden in het leven?

Hoe lang nog voordat wij met miljoenen de straten op gaan. Winkels open en feestend en juichend onze eigen teruggewonnen vrijheid vierend.

Wakker dat vlammetje dan aan. Maak het een razende zee van pure passie voor het leven. Doe er alles aan. Jij bent een vrij mens. Jij bent niet geboren om opgesloten te zitten. Om depressief te zijn en in angst te leven. Jij bent niet geboren om gecontroleerd te worden maar om een hoofdrol te spelen in je eigen leven. Het leven wenst het beste voor ons maar willen wij dat ook? Stil zitten en het laten gebeuren terwijl je leven kapot gaat is geen viering van het leven maar de viering van de dood. De dood van de ziel.

Het STOPT lieve mensen. Wanneer wij zeggen dat het STOPT. Niet eerder!

Pin It on Pinterest